Acne behandelingAcne herstellen in 3 tot 6 maanden

Acne. Bepaalt een onrustige en onzuivere huid je dagelijks leven? Doet je huid pijn van alle ontstekingen, bulten en puisten? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de acne in je gezicht terugkomen? Je baalt hier echt van en verlangt naar een huid die glad en straalt.

Acne is een veel voorkomend probleem. Wel 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Acne is niet iets wat je alleen krijgt als je puber bent. Ook dertigers en veertigers kunnen hier last van hebben. Het is heel vervelend, ook omdat acne een grote impact heeft op jouw manier van denken en je zelfliefde.

acne behandeling

Acne maakt je onzeker

Gelukkig is er een oplossing, zodat ook jij weer stralend door het leven kunt gaan, zonder ontsierende littekens of rode bulten. Ik help jou, met mijn jaren lange ervaring als huid- en vitaliteitsspecialist, niet alleen met goede behandelmethoden, maar ik geef je jouw zelfvertrouwen weer terug. En dat is toch wat jij wilt? Heerlijk weer ‘vrij’ door het leven gaan, zonder dat je de spiegel hoeft te ontwijken? Dat is waarom ik doe wat ik doe! En dat is groter dan alleen die mooie stralende huid.

Jarenlang heb ik onderzoek gedaan naar de oorzaken van Acne. Ik ben er achter dat de oplossing voor de vele acne problemen veel dieper gelegen is dan alleen de huid zelf. Daarom heb ik een methode ontwikkeld waarbij ik kijk naar verschillende effectieve behandelmethodes in deze vaak complexe situatie.

Zo heb ik een unieke
SKIN-methode ontwikkeld voor mijn klanten. Deze SKIN methode staat voor een Speciale behandeling én aanvullende producten, die op en een Krachtige wijze, Intern (van binnenuit) je huid op en Natuurlijke manier effectief verbetert. Door deze SKIN-methode verzeker ik je van een effectieve behandeling met langdurig resultaat. De échte oorzaak van het probleem wordt aangepakt. Het is niet voor niets dat wij diverse prijzen hebben gewonnen, mede door de goede reviews van onze klanten.

acne
acne
acne

Acne wat is er nodig

Elim Instituut is een erkend huidspecialist op het gebied van acne. Je ontvangt via jouw zorgverzekering daarom een groot deel van de behandeling terug.

Wij werken volgens een bewezen 4 stappenplan. Dit is een succesvol acne vrij programma, waarbij je zonder gebruik van medicijnen binnen 3 tot 6 maanden een verbetering van 60 tot 80 % behaalt.


Stap 1 Analyse


Allereerst is het voor jou een hele grote stap om hulp te vragen. Hier mag je trots op zijn! Wij gaan zorgvuldig met je om. Wij starten daarom eerst met een SKIN-scan om het probleem in kaart te brengen. Zo kan ik in 1 opslag zien hoe jouw huidconditie ervoor staat en wat er voor nodig is om dit te verbeteren.


Daarnaast maak ik voor hardnekkige en langdurige acne gebruik van de RC wangslijmtest. Hiermee bekijk ik hoe jouw darmen en interne organen functioneren. Acne ontstaat vaak door problemen aan darmen en interne organen, ook al is dat niet direct merkbaar. Tevens kijken we of je een allergie voor bepaalde voedingstoffen hebt. Zo krijgen we een compleet beeld.

Stap 2 Cosmeceutical huidproducten voor acne


Om van acne af te komen is niet alleen de behandelmethode belangrijk. Juist het gebruik van huid verbeterende producten is vaak doorslaggevend om écht van de acne af te komen. Producten uit de winkel bevatten niet de goede ingrediënten om van acne af te komen, maar geven je juist het tegenovergestelde. Het legt vaak een laagje over de huid waardoor je huid niet meer kan ademen en je poriën nog verder afgesloten raken. Hierdoor krijg je dus acne!

Wij staan voor onze methode en met de SKIN-scan zien wij precies wat jouw huid nodig heeft. De producten waarmee wij werken zijn veel krachtiger dan de normale producten die je in de winkel koopt en bevatten een hoge concentratie werkzame werkstoffen.


Stap 3 Voeding + Nutricosmetics voor acne


Wist je dat voeding niet de oorzaak van acne hoeft te zijn, maar dat bepaalde voedingstoffen de acne wel kan verergeren? Ik help je met een goed advies dat je gemakkelijk thuis kunt volgen om te zorgen dat je geen voeding meer eet die talgvorming overmatig stimuleert. Je krijgt speciale Nutricosmetics voorgeschreven die van binnenuit zorgen voor de juiste hormoonbalans. Deze remmen de aanmaak van overtollige talg. Daarnaast stimuleert het de reiniging van je lever en nieren zodat al je afvalstoffen goed afgevoerd worden en de ontstekingen langzaam verdwijnen.


Stap 4 Medische huidpeelings voor acne


Voor de acne behandeling maken wij gebruik van diepe medische huidpeelings. Deze medische huidpeelings zorgen ervoor dat je bovenste huidlaag dunner wordt, waardoor talg je huid uit kan en dus niet verstopt. Daarnaast pakken we met de medische huidpeeling óók de acnebacterie (P. acnes) aan. Zodoende ontstaan er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden. Littekens verminderen direct door deze peeling.

Kies jij voor een leven zonder acne? Heb je er genoeg van en wil je direct actie om vandaag nog te starten? Maak dan nu een afspraak! Ik help je met een stralende huid waar je met recht trots op kunt zijn. 
Geef je daarom direct op en maak afspraak voor de SKIN-scan + Kennismakingsbehandeling.

acne
Acne
acne

Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting! 


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>