Acne littekens Beste huidspecialist van Nederland

De nieuwste behandelmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Acne littekens - hoe komt het eigenlijk?

Acne littekens het voelt niet oké! Wanneer de ernstige acne eindelijk is uitgewoed, blijven vaak ontsierende littekens over. Het is vaak een levenslang aandenken aan de tijd waar je liever niet meer mee wordt geconfronteerd.

Hoe ontstaan die littekens nou eigenlijk? Littekenweefsel ontstaat na beschadiging van de huid. Bij acne wordt deze beschadiging veroorzaakt door de heftige ontstekingsreactie die regelmatig plaatsvindt in de huid. In de meeste gevallen is er een direct verband tussen de ernst van de ontsteking en de mate van littekenvorming. Sommige mensen echter, ontwikkelen ook relatief grote littekens op basis van vrij oppervlakkige en kleine acne-ontstekingen. Het blijkt dat de gevoeligheid van persoon tot persoon sterk verschilt. Nu is het gelukkig zo dat je de ontstekingen kunt tegengaan en hiervoor zijn grote hoeveelheden herstelstoffen nodig.

Acne littekens

Acne Littekens - hoe kom je ervan af?

Dat is natuurlijk een hele goede vraag. Als acnespecialist is Carinda Brand van Elim Instituut expert op het gebied van behandelingen van de littekens die acne achterlaat. Carinda Brand werkt met een behandeling die het zelf herstellend vermogen van jouw huid weer weet te activeren. Hiervoor maakt ze gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van microneedling: de Dermapen.

De Dermapen heeft hele fijne naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Die kanaaltjes zorgen er voor dat het natuurlijke herstelproces van je huid weer op gang komt. Je zult hier niets van zien en ook weinig van voelen. Daarnaast zorgt een Dermapen behandeling voor een versnelde aanmaak van collageen en bindweefsel zodat de rode en donkere vlekjes, maar ook diepere littekens, herstellen.

RC wangslijmtest

Waarom kan Elim Instituut je helpen?

Carinda Brand van Elim Instituut heeft met haar jarenlange ervaring zeer veel positieve resultaten geboekt. Wil jij ook af van de littekens en weer stralend door het leven gaan? Wij helpen je met de meest effectieve behandeling en een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews ontvangen van onze klanten.

Neem jij ook definitief afscheid van uw verleden met acne? Maak dan vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat je het gezicht krijgt waar je trots op bent!


Ben jij klaar voor zichtbare en natuurlijk  
Huidverjonging?

Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en jeugdige huid, zonder dat je onder het mes moet.

Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting!


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Elim Instituut

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam

Tel: 078 - 69 11113

Email: info@eliminstituut.nl
© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap