Acne vrij in 12 weken bij Elim Instituut

Geen categorie

Acne is een veel voorkomend probleem: 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Acne komt niet alleen bij pubers voor. Ook dertigers en veertigers kunnen er mee te maken krijgen. Het is heel vervelend, ook omdat acne een grote psychologische impact heeft.

Elim Instituut is specialist op het gebied van acne behandelingen. Een reguliere schoonheidsspecialist kan de huid reinigen en licht peelen om verstopping van de talgklieren te voorkomen, maar dat blijkt niet altijd voldoende te zijn om acne tegen te gaan. Bij een arts krijg je vaak medicijnen voorgeschreven. De medicijnen kunnen de acne onderdrukken maar werken niet aan de oorzaak waardoor bij het stoppen met het medicijn de acne vaak in volle hevigheid terugkeert.

Met de juiste aanpak kunt u weer genieten van een frisse en pijnloze huid. Er valt een enorme last van uw schouders en u kunt met opgeheven hoofd naar buiten. Bekijk de video en Anton verteld wat zijn ervaring is bij Elim Instituut uit Alblasserdam. Een jaar later is hij nog steeds acne vrij.

Klik hier voor meer informatie over acne behandelingen.

 
Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author