Anti-aging Beste huidspecialist van Nederland

De nieuwste behandelmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Anti-aging - voortijdige huidveroudering verkomen

Anti-aging. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met rimpels (helaas). En vrijwel niemand springt hiervoor een gat in de lucht. Niemand zit te wachten op (diepe) groeven die het gezicht ouder doen lijken dan we ons eigenlijk voelen. Ben je bang voor de gevolgen van het ouder worden en wil je het liefst jouw jeugdige uitstraling behouden? Dan is mijn anti-aging behandeling écht iets voor jou!

De angst om rimpelig oud te worden is heel begrijpelijk. Heus. Daarom is het belangrijk juist NU in actie te komen als je weet dat je het voor kunt zijn. Als rimpels eenmaal aanwezig zijn, is het moeilijk om ze helemaal te laten verdwijnen. Voorkomen is daarom veel beter (en makkelijker) dan genezen! Kies op tijd voor de juiste behandelingen en producten, zodat de veroudering wordt vertraagd en zelfs tegengegaan.

Wist je dat er onderhuids, dus in je dieper gelegen huidlagen, al verzakkingsprocessen aanwezig zijn die je niet met het blote oog kunt zien? Als huid en vitaliteitspecialist heb ik mijzelf gespecialiseerd in het vroegtijdig diagnosticeren van onderliggende veranderingen in je huid en bindweefsellagen. Ook al zie je niet direct resultaat, omdat er nog (te) weinig lijntjes en rimpels waarneembaar zijn. Alles wat je nu voor je huid doet verdient zich later zeker terug!

Anti-aging

Anti-aging, hoe ontstaan rimpels eigenlijk?

Rond je dertigste wordt de productie van onder andere het collageen en elastine in je huid steeds minder. Hierdoor wordt de huid dunner en de eerste rimpels worden zichtbaar. Je huid wordt dof en vaal en je gezicht gaat er ouder en minder stralend uitzien. Onderhuidse vervalprocessen zijn dus al een tijdje aan de gang zonder dat je het weet! Er ontstaan steeds meer rimpels, groeven en lijnen en de elasticiteit is ver te zoeken. Alle smeerseltjes en lapmiddelen beginnen minder effect te vertonen en je vraagt je af, wat nu?! Tijd voor actie en een goede huidspecialist! Carinda Brand kijkt samen met jou en maakt een persoonlijke analyse om tot een pasklare oplossing te komen.

Collageen Booster

Anti-aging wat is er nodig

Hoe zorg je nu dat het proces stopt? Wat is daar voor nodig? Met een microdermabrasie behandeling bied ik je een gezonde en gladde huid. Daarbij werk ik met kristallen die jouw huid ontdoen van de dunne bovenste laag. Hierdoor kan het licht van de Collageen booster en de DermaLastyl Elastin Infustion Therapy veel dieper in de huid inwerken en voor een mooi resultaat zorgen.

Met een DermaLastyl Elastin Infustion Therapy behandeling kan je in één keer het huidverouderingsproces met tot zelfs twee jaar terugdraaien! Eén behandeling bevat voldoende Elastine om je huid een stuk steviger te maken en een veranderproces op gang te brengen.

Tijdens de Elastin Infustion Therapy behandeling lig je onder de Collageen booster. Deze Collageen booster is gebaseerd op rood- en infrarood licht. Ik verklap je nu dat de Biophotone Therapie zo effectief is, omdat Sir Albert Einstein de eerste onderzoeken hiernaar heeft verricht. Later heeft de Nederlander Van Wijk sommige van het moeilijk te verstane werk van Einstein voor ons vereenvoudigd. Hierbij zijn voornamelijk onze huidcellen de ontvangers van deze lichtgolven. Deze cellen zorgen voor een hernieuwde aanmaak van collageen en elastine. De huid krijgt hierdoor haar veerkracht terug met als resultaat een mooie, jonge, strakke en gezonde huid!

Waarom kan Elim instituut je helpen met Anti-aging?

Met mijn jarenlange ervaring heb ik vele positieve resultaten geboekt bij mijn klanten. Allen mochten genieten van een effectieve behandeling met een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat ik al diverse prijzen heb gewonnen en goede reviews van mijn klanten mocht ontvangen. Ik ben doorlopend aan het kijken welke nieuwe research van belang is om jou het allerbeste resultaat te garanderen.

Wordt vanaf nu de baas over jouw eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat je het gezicht krijgt waar je zo naar verlangt!

Anti-aging

Ben jij klaar voor zichtbare en natuurlijk  
Huidverjonging?

Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en jeugdige huid, zonder dat je onder het mes moet.

Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting!


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Elim Instituut

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam

Tel: 078 - 69 11113

Email: info@eliminstituut.nl
© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap