Cel verjonging versus cel veroudering

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Wist je dat celverjonging plaatsvindt op alle niveaus in je lichaam en dat dit allemaal

tegelijkertijd gebeurt? Maar het tegengestelde gebeurt helaas ook; en dat is celafbraak en celveroudering. En omdat zowel celveroudering als celverjonging van binnenuit en op organisch niveau wordt geregeld, is dit ook pas op latere leeftijd zichtbaar in je huid. Het is dus van groot belang om tijdig te beginnen met dit celverjongingsproces.

Celreparatie van binnenuit

Heeft je gezicht reeds zichtbare tekenen van veroudering? Dan is het gelukkig nog niet te laat, dan kun je bij ons terecht voor de reparatie hiervan. Celreparatie werkt net als celveroudering van binnen naar buiten toe. Dus als we je cellen repareren dan is dit nog niet direct zichtbaar aan de buitenkant. Het is een tijdrovend proces.

Bij Elim Instituut zijn we gespecialiseerd in cellulaire reparatie van binnenuit. Cellulaire reparatie gaat namelijk verder dan alleen de buitenkant. Want wist je bijvoorbeeld dat als je organen niet goed functioneren, het hebben van een gezonde en gladde huid veel moeite zal kosten?

Voeding

Maar ook goede voeding is ontzettend belangrijk bij celverjonging. Het is de basis van elke celactiviteit in je lichaam. Hiermee worden speciale voedingstoffen bedoeld die ervoor moeten zorgen dat dit cellulaire verjongingsproces optimaal kan plaatsvinden.

Het spreekt voor zich dat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingstoffen die noodzakelijk is om iemand in leven te houden, sterk zal afwijken van iemand met een (zware) celbeschadiging.

Natuurgeneeskundige preparaatformules

Heb je last van rimpels en/of huidverslapping? Dan is er bij jouw huid al sprake van celbeschadiging. En om dit te repareren heb je niet genoeg aan alleen maar goede basisvoeding. Zonder biologisch sterk opneembare en geconcentreerde voedingstoffen zal een dergelijke aanpak zelfs helemaal geen effect hebben. 

Als enige natuurgeneeskundige huidspecialist heb ik toegang tot de allerbeste natuurgeneeskundige preparaatformules, orthomulucaire formules en cosmeceuticals producten. Deze staan garant voor een optimale opname- en behandelingsactiviteit.

Op maat gemaakt behandelingsplan

In samenwerking met Rassie Erasmus een gerenommeerd naturopaat, hebben wij de RC wangslijmtest ontwikkeld. Deze test vindt plaats in mijn instituut. Het afnemen van een klein beetje wangslijm is al voldoende.

Dit wangslijm gaan Rassie en ik analyseren om zo de oorzaak van jouw celveroudering te achterhalen. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakt behandelingsplan met effectieve preparaten die goed worden opgenomen. Dit kunnen we met deze test exact meten.

Eeuwenoude recepturen

Elim Instituut werkt als enige in Nederland met deze krachtige natuurgeneeskundige preparaten, welke allemaal zeer bijzonder zijn in hun werking. Het zijn eeuwenoude recepturen aangevuld met de meest recente radionische homeopathische potenties en bewezen wetenschappelijke inzichten (Bruce Copen). En door middel van bijscholingen, in zowel binnen- als buitenland, breiden we onze behandelwijze nog verder uit.

De preparaten zijn ontwikkeld door Rassie Erasmus en exclusief verkrijgbaar bij Elim Instituut. Ga dus snel naar mijn website en maak een afspraak voor meer informatie over dit onderwerp.

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>