Rosacea / CouperoseBeste huidspecialist van N​ederland

De nieuwste ​behandelmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Rosacea / Couperose

Heb je last van roodheid in het gezicht? Zie je duidelijk de gesprongen adertjes en word je daar heel onzeker door? Zeker wanneer je omgeving vraagt of je verlegen bent en denkt dat je bloost? Niets is vervelender dan dat!

Wanneer je last hebt van Couperose of
Rosacea kan het echt lijken of je bloost. De wangen zijn vaak rood gekleurd en soms is ook je neus rood. Je hebt tevens gesprongen adertjes op de wangen en een gedeelte van de kin. Bij Rosacea kan het ook lijken alsof je last hebt van acne. Er ontstaan dan op de rode huid bultjes en puistjes die het gezicht ontsieren.

Deze aandoening is haast niet te verbergen en kan je het gevoel geven dat veel mensen om die reden naar je gezicht kijken. Je voelt je daar erg onprettig bij en het maakt je onzeker.

Rosacea / Couperose, hoe komt het eigenlijk?

Allereerst is het belangrijk om te achterhalen of er misschien bepaalde allergische reacties zijn waarop jouw lichaam reageert. Hier hoef je zelf niet direct iets van te merken, maar een allergische reactie kan jouw immuunsysteem dusdanig in de war schoppen en zelfs aantasten. Hierdoor ontstaan ontstekingen in het lichaam die voor de Couperose en Rosacea zorgen. Sommige allergische reacties op bijvoorbeeld scherpe spijzen kan de Couperose en Rosacea ook verergeren.

Om te achterhalen of een onderliggende allergie misschien de oorzaak jouw Couperose en Rosacea is, werk ik met de
RC Wangslijmtest. Met deze RC wangslijm test kunnen we zien welke darmproblemen of allergeen factoren een rol spelen. Darmproblemen kunnen bijvoorbeeld door het doorlaten van onverwerkte eiwitten ervoor zorgen dat je immuunsysteem dusdanig overbelast raakt, dat er ter hoogte van je opperhuid allerlei afwijkingen zoals o.a. allergische reacties ontstaan.

Rosacea / Couperose, wat is er nodig

Couperose kan behandeld worden met laser. Je pakt hiermee alleen de adertjes aan. Deze verdwijnen. Maar omdat je de conditie van je huid hiermee niet verbetert, komt het snel weer terug. Ook worden er veel verzorgingsproducten aangeboden die de roodheid zouden doen verminderen.

Voor Rosacea bestaat er in de reguliere vorm alleen maar het toedienen van corticosteroïden preparaten. Deze hitte en bloedvat verwijdende medicijnen verergeren vaak Rosacea alleen maar. Overgevoeligheid van de huid zorgt ervoor dat alle goedbedoelde crèmes en middelen die de klachten doen verzachten vaak de klachten simpelweg verergeren.


Dat is natuurlijk allesbehalve de bedoeling. Daarom is het van groot belang dat de emotionele effecten van rosacea per individu goed in kaart gebracht wordt. Angst en verdriet kunnen Rosacea ook verder verergeren.


Wil jij meer lezen over hoe je rosacea zelf kunt behandelen? Klik dan hier.

http://aanbieding.eliminstituut.nl/​​​Waarom kan Elim Instituut je helpen?

Wat enorm door onze klanten wordt gewaardeerd is dat we een totaalplaatje van de aandoening schetsen. Niet alleen behandeling in kaart brengen op basis van de buitenkant, maar vanbinnen uit een compleet behandelschema opstellen.


Dit doen we met de eerder genoemde RC Wangslijmtest aangevuld door een SKIN-scan. Met deze scan kunnen we precies achterhalen hoe jouw huidconditie is en welke producten en behandelingen jij op basis van deze gegevens nodig hebt om de Couperose en Rosacea te herstellen. Door de Skin-Scan kunnen wij precies zien (want met het blote oog lukt dat niet) of er ook onderliggende vaatjes en opkomende roodheid aanwezig is. Op deze manier kunnen wij er op tijd bij zijn om de vaatjes te beschermen.

Wil jij weten hoe jouw huid ervoor staat en ben je benieuwd of wij jouw Couperose en Rosacea aan kunnen pakken zodat jij je weer heerlijk ‘vrij’ voelt? Boek dan nu een afspraak voor de kennismakingsaanbieding. Wij helpen je graag op weg naar een zorgeloos bestaan.

Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting!


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>