MesoDermapen
Beste huidspecialist van N​ederland

De nieuwste ​behandelmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Dermapen voor huidverbetering & huidverjonging

De Dermapen 3 is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen 3 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De Dermapen 3 heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger. Daarnaast gebruiken we hoogwaardige serums zodat je het effect krijgt van een mesotherapie behandeling. Zo heb je dubbel effect.

1) Versteviging van je huid + vermindering reliëf

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

2) Vernieuwing van je huidcellen + zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.


3) Egalisering van je huidteint

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De huidtherapeut kan u adviseren welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

4) Voed je huid met hyaluronzuur en retinol

Tijdens de behandeling breng ik zeer hoog geconcentreerde mesotherapieserums aan die door de behandeling veel dieper in jouw huid terecht komt. Doordat de Dermapen 3 minuscule kanaaltjes in je huid maakt komen de werkstoffen heel diep in je huid terecht. Op deze manier word jouw huid gevoed met hyaluronzuur dat het vocht in je huid hersteld en retinol (vitamine A) dat lijntjes en rimpels verminderd.
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>