DermaQuestDermaquest

Wilt je een betere en gezondere huid? De producten van DermaQuest Skin Therapy helpen hierbij. Doordat er in de diepere huidlagen op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

Dermaquest b5

Alleen verkrijgbaar bij huidspecialisten

DermaQuest Skin Therapy is ontwikkeld in de Verenigde Staten en is sinds 1999 bezig met het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde behandelingen en producten die zichtbaar uw huid verbeteren. Vanwege de krachtige werking van onze producten zijn deze alleen verkrijgbaar via erkende en goed opgeleide huidspecialisten.


Producten van DermaQuest Skin Therapy zijn vrij van parabenen, minerale oliën, niet geparfumeerd en niet op dieren getest.

DermaQuest Skin Therapy cosmeceutical producten gegarandeerd resultaat


Elim Instituut gebruikt alleen zeer hoogwaardige cosmeceutical producten van DermaQuest, die hun werking hebben op de levende huidlaag. Dit is de huidlaag onder de zichtbare huid. Hierdoor geven ze een optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. Door een combinatie van professionele behandelingen en deze hoogwaardige huidproducten te gebruiken worden verbluffende resultaten geboekt.


Verbeter zichtbaar je huid of huidprobleem met DermaQuest Skin Therapy


Wij bieden een perfect behandelingsprogramma aan van DermaQuest voor elke huid of elk huidprobleem: acne, rimpels, onegale en grove huidstructuur, rokershuiden, pigmentatie, rosacea, eczeem, huidveroudering, zonneschade, droge huid, vale huid.

Dermaquest

DermaQuest is de basis behoefte voor alle huidtype

De productlijnen van DermaQuest bieden luxe verzorging gericht op huidverbetering en verjonging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. DermaQuest producten doen veel meer dan alleen je huid goed verzorgen.

Een goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze resultaatgerichte, op maat gemaakte protocollen. DermaQuest heeft producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden. Hun filosofie brengt je verbluffende langetermijnresultaten. Geniet van luxe verzorging en op jouw huid afgestemde behandelingen.Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>