DermarollerUw huid is belangrijk. Het toont uw gesteldheid, gezondheid en het draagt natuurlijk bij aan uw uitstraling. Als u niet tevreden bent over uw huid dan heeft Elim Instituut in de vorm van een Dermaroller behandeling een uitstekende methode voor huidverbetering. Met een Dermaroller behandeling gaat uw huid er snel op vooruit en het resultaat is een meer vitale uitstraling. Wij werken al jaren met de Dermaroller en wij gaan daarmee verder dan waar andere huidbehandelingen en huidproducten stoppen. Elim Instituut is naast de Dermaroller behandeling tevens gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hun huid willen verbeteren, verjongen en gezonder willen maken. Als u er stralend uit wil zien dan is een Dermaroller behandeling een goede oplossing en wij helpen u graag verder.

Alleen verkrijgbaar bij huidspecialisten

De huid verbeteren op een relatief voordelige wijze zonder dat hier een operatieve ingreep aan te pas komt is al snel een meer prettige oplossing waar je ongetwijfeld naar op zoek bent. Dit kunnen wij voor u verzorgen met een Dermaroller behandeling. Voor een optimaal resultaat zul je eens in de acht weken bij Elim Instituut langs moeten komen voor een Dermaroller behandeling en dat voor drie keer. Nadien volstaat een Dermaroller behandeling eens per jaar.


Tijdens de Dermaroller behandeling zullen wij met de Dermaroller over uw huid rollen en met de 162 ultradunne naalden uw huid perforeren. Schrik niet, hier voelt u nauwelijks iets van. Het gevolg is dat er duizenden microscopische kleine ondiepe perforaties en kanaaltjes in uw huid ontstaan. De huid zal hierdoor zichzelf aanzetten om te herstellen door celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.


Met de ontstane kanaaltjes door de Dermaroller behandeling zullen actieve ingrediënten van huidproducten voor huidverzorging tot maar liefst 200 keer meer in de huid kunnen doordringen ten opzicht van wanneer het normaal wordt aangebracht. De Dermaroller behandeling laat de huid dus niet alleen zichzelf op een natuurlijke wijze herstellen met een goed resultaat tot gevolg. Daarnaast worden ook de huidproducten tijdens de Dermaroller behandeling 80% beter opgenomen.


Op deze manier is de Dermaroller behandeling een zeer effectieve wijze om uw huid aanzienlijk te verbeteren, te versoepelen en vooral te verjongen. Het voelt bovendien zachter en gladder aan.

Dermaroller informatie

Voor meer informatie over de prijzen van onze Dermaroller behandeling kunt u hier terecht. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend vrijblijvend contact met Elim Instituut opnemen als u nog vragen over de Dermaroller behandeling heeft.Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda


CONTACT ONS


© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap

>