Dermaroller


Je huid is belangrijk. Het toont je gesteldheid, gezondheid en het draagt natuurlijk bij aan uw uitstraling. Als je niet tevreden bent over uw huid dan heeft Elim Instituut in de vorm van een Dermaroller behandeling een uitstekende methode voor huidverbetering. Met een Dermaroller behandeling gaat jouw huid er snel op vooruit en het resultaat is een meer vitale uitstraling. Wij werken al jaren met de Dermaroller en wij gaan daarmee verder dan waar andere huidbehandelingen en huidproducten stoppen. Elim Instituut is naast de Dermaroller behandeling tevens gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hun huid willen verbeteren, verjongen en gezonder willen maken. Als u er stralend uit wil zien dan is een Dermaroller behandeling een goede oplossing en wij helpen je graag verder.

Alleen verkrijgbaar bij huidspecialisten

De huid verbeteren op een relatief voordelige wijze zonder dat hier een operatieve ingreep aan te pas komt is al snel een meer prettige oplossing waar je ongetwijfeld naar op zoek bent. Dit kunnen wij voor je verzorgen met een Dermaroller behandeling. Voor een optimaal resultaat zul je eens in de acht weken bij Elim Instituut langs moeten komen voor een Dermaroller behandeling en dat voor drie keer. Nadien volstaat een Dermaroller behandeling eens per jaar.


Tijdens de Dermaroller behandeling zullen wij met de Dermaroller over jouw huid rollen en met de 162 ultradunne naalden jouw huid perforeren. Schrik niet, hier voel je nauwelijks iets van. Het gevolg is dat er duizenden microscopische kleine ondiepe perforaties en kanaaltjes in jouw huid ontstaan. De huid zal hierdoor zichzelf aanzetten om te herstellen door celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.


Met de ontstane kanaaltjes door de Dermaroller behandeling zullen actieve ingrediënten van huidproducten voor huidverzorging tot maar liefst 200 keer meer in de huid kunnen doordringen ten opzicht van wanneer het normaal wordt aangebracht. De Dermaroller behandeling laat de huid dus niet alleen zichzelf op een natuurlijke wijze herstellen met een goed resultaat tot gevolg. Daarnaast worden ook de huidproducten tijdens de Dermaroller behandeling 80% beter opgenomen.


Op deze manier is de Dermaroller behandeling een zeer effectieve wijze om uw huid aanzienlijk te verbeteren, te versoepelen en vooral te verjongen. Het voelt bovendien zachter en gladder aan.

Dermaroller informatie

Voor meer informatie over de prijzen van onze Dermaroller behandeling kunt u hier terecht. Daarnaast kun je vanzelfsprekend vrijblijvend contact met Elim Instituut opnemen als je nog vragen over de Dermaroller behandeling heeft.Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>