Top 3 behandelingen om je droomhuid te bereiken

Geen categorie

Het moment waarop je je huid een handje moet helpen komt voor iedere vrouw.

 Zelf kies ik voor de natuurlijke manier, omdat die manier mijn huidconditie verbetert en mijn huid verjongt. Het voordeel van de natuurlijke manier is dat je een droomhuid krijgt en houdt, met een optimale gezondheid.

Van buiten- en binnenuit behandelen is essentieel voor een stralende huid. Onze huid is een beschermingsorgaan met een interne uitscheidingsfunctie. Als je huid van buitenaf niet behandeld wordt dan is een prikkel zoals gezonde voeding niet krachtig genoeg om rimpels en een slappe huid tegen te gaan of op te lossen.

Externe behandeling is dus ook noodzakelijk. Graag vertel ik jou wat mijn 3 top behandeling zijn!

Behandeling 1: MesoDermapen 3

De Dermapen 3 is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen 3 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De Dermapen 3 heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger. Daarnaast gebruiken we hoogwaardige serums zodat je het effect krijgt van een mesotherapie behandeling. Zo heb je dubbel effect.

1) Versteviging van je huid + vermindering reliëf
De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

2) Vernieuwing van je huidcellen + zuivering
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.

3) Egalisering van je huidteint
Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De huidtherapeut kan jou adviseren welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

4) Voed je huid met hyaluronzuur en retinol

Tijdens de behandeling breng ik zeer hoog geconcentreerde serums aan die door de behandeling veel dieper in jouw huid terecht komt. Doordat de Dermapen 3 minuscule kanaaltjes in je huid maakt komen de werkstoffen heel diep in je huid terecht. Op deze manier wordt jouw huid gevoed met hyaluronzuur dat het vocht in je huid hersteld en retinol (vitamine A) dat lijntjes en rimpels verminderd.

Behandeling 2: CollageenElastineBooster behandeling

De CollageenElastineBooster lichttherapie behandeling is de krachtigste behandeling op het gebied van anti-aging met rood licht. Een huid heeft altijd tekort aan energie en dit kan door deze behandeling enorm verbetert worden. De collageenElastineBooster behandeling heeft een helende werking en stimuleert je cellen waardoor er nieuw collageen wordt aangemaakt. Daarnaast breng ik een speciaal masker aan die door de warmte nog beter wordt opgenomen. Dit masker herstel 2 jaar elastine verlies in slechts 1 behandeling. Je huid krijgt een betere doorbloeding, een betere zuurstofvoorziening en meer hydratatie.

Behandeling 3 CarboxyTherapie behandeling

Carboxy Therapie is een zuurstof behandeling om te zorgen dat je huid voldoende zuurstof krijgt van buitenaf. Carboxy therapie verdient het dus om een gezondheidstherapie en een anti-aging behandeling genoemd te worden.

Hoe meer zuurstof hoe intenser je celmetabolisme, des te sterker je zelf herstellend vermogen van je huid in geval van huidproblemen zoals huidveroudering en littekens. CO2 bereikt eenvoudig je bloedvaten in je huid, smelt dan in je bloed en assisteert hemoglobine met de transport van zuurstof naar je cellen. Op het moment dat er schade is, is er een grotere behoefte aan energie om mee te regenereren.

Heb je last van huidverslapping, rimpels, beginnende couperose , pigmentvlekken, acne of donkere kringen onder je ogen? Dan heeft je huid schade en dus een grotere behoefte nodig aan zuurstof. Ik raad je dan zeker aan om een afspraak te maken.

Speciale actie voor het nieuw jaar

Wil jij in het nieuwe jaar ook starten om je huid weer een boost te geven dan heb ik een hele leuke actie voor jou.

Graag nodig ik je uit om een behandeling voor jouw huid te boeken. WIJ geven al het GELD terug dat je voor behandelingen in Elim Instituut uitgeven hebt.

Boek nu je behandeling in de week van 03.01.18 t/m 17.01.18 dan wordt voor iedere € 50,00 die je uitgeeft bij Elim Instituut, één geschenkvaluta in nominale waarde van 50 ELIM aan je gegeven.

Met de geschenkvaluta kun je behandelingen betalen bij Elim Instituut vanaf 18.01.18 t/m 28.02.18 tegen het tarief van 1ELIM = 1 EURO. Dus het totale bedrag van de korting met geschenkvaluta is  € 50.00.

De korting door de geschenkvaluta kan niet meer zijn dan 25% van de kosten van je behandeling of de 2 RC preparaten.

Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

Leave a Comment:

(1) comment

Mies Lans 23 december 2017

Wat zijnde kosten van deze behandelingen .

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: