Egale huid

Acne

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Voor een egale huid ben je bij Elim Instituut aan het juiste adres. Heb je last van rimpels, pigmentvlekken, couperose of acné? De behandelingen van Elim Instituut zijn effectief, snel en geven uitstekende resultaten voor een mooie egale huid.

Wij beschikken over een breed scala aan specifieke gezichtsbehandelingen voor huidproblemen. Elim Instituut heeft met jarenlange ervaring veel positieve resultaten geboekt, waardoor wij je kunnen verzekeren van een mooie egale huid. Wij bieden diverse soorten gezichtsbehandelingen aan voor een egale huid, zoals een acné behandeling, microdermabrasie behandeling of een natuurlijke rimpelbehandeling. Neem geheel vrijblijvend contact op met Elim Instituut voor meer aangaande informatie omtrent de mogelijkheden die wij bieden als schoonheidsspecialiste in Rotterdam en omstreken.

Maak online uw afspraak

Behandeling huidverbetering voor een egale huid

Elim Instituut is gespecialiseerd in diverse soorten huidproblemen. Elim Instituut is gevestigd in Alblasserdam en bij ons kun je terecht voor kleine en grote zaken, zoals rimpels weghalen, pigmentvlekken verwijderen, Dermapen behandeling en een microdermabrasie behandeling.

Wij werken met de SKIN methode die is ontwikkeld door Carinda Brand van Elim Instituut. Doordat wij het van binnen en buiten aanpakken krijg je zeer goed resultaten. Huidverbetering en een egale huid komen tot stand bij de juiste behandeling in combinatie met kwalitatieve huidproducten voor een egale huid. Ook bieden wij verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van je huid op een natuurlijke manier.

Bij langdurige klachten is een aanpak met één van onze apparaten voor een mooie egale huid vereist. Maak vandaag nog een afspraak om je egale huid te realiseren en profiteer van ons kennismakingsaanbod. In ons kennismakingsaanbod profiteer je van een huidscan, diverse huidproducten voor thuis en een behandelplan op maat.

Egale huid informatie

Wil je meer informatie ontvangen omtrent het verkrijgen van een egale huid? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Elim Instituut staan je graag te woord over onze professionele behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van onze kennismakingsaanbieding. Elim Instituut is dé huidspecialist voor een gezonde en mooie egale huid.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>