Wil jij jouw de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken i.p.v. de symptomen? 

 

Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en jeugdige huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst 200,- korting!

Voor een complete huidscan + microdermabrasie of huidverjongende

collageen & elastine behandeling.

Één van de populairste, innovatiefste en meest effectieve behandelingen van dit moment 

+ de RC Wanglijmtest00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
arrow-down


quote-left

Wat ik heel fijn vind aan het Elim Instituut is dat er advies op maat gegeven wordt. Carinda kijkt naar wat jouw huid nodig heeft (qua voeding/ producten/ behandelingen) en adviseert je hierin. Ze deelt haar kennis graag met je. Ik ben al jarenlang een heel tevreden klant!

quote-right

Elise de Hoop

quote-left

Vorige week ben ik sinds langer tijd weer bij Carinda geweest. Ik had om financiële redenen even geen producten bij haar afgenomen maar wat een getob was dat. Uiteindelijk heb ik meer geld uitgegeven aan allerlei probeersels die niets uithaalden en best wat troep bevatten. Ik ben dus weer helemaal terug naar de producten van Carinda en voel na een week al resultaat. Rustiger huid en minder trekkerig. Ook ben ik voor een behandeling geweest (irritaties/littekens in het gezicht) en het is nog vrij kort om te zeggen maar ik heb ook echt het idee dat de littekens al minder vurig en zichtbaar zijn! Happy me :) 

quote-right

Christine Plaisier

quote-left

Ik kwam met huid vermoeidheidsklachten en vergrote poriën bij Carinda. Mijn ervaring is zeer positief. Het resultaat is merkbaar en ik ben zeer tevreden.

quote-right

Majdi Abuamru


arrow-down

Wanneer je niet lekker in je vel zit ....

en steeds meer rimpels en een verslapte huid krijgt, straal je deze onzekerheid (onbewust) uit naar je omgeving.

Helaas grijpen veel vrouwen en mannen steeds vaker naar (giftige) en tijdelijke oplossingen voor het verjongen en verbeteren van de huid, zoals fillers en botox.


Het Elim Instituut heeft door middel van honderden vrouwen die jou voorgingen, inmiddels bewezen dat de huid op een natuurlijke, maar zeer effectieve manier kan worden verjongd.


Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, Rimepels

Rimpels 

worden minder zichtbaar

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

verminderen en verdwijnen

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, stevigheid, facelift

 Stevigheid

wordt terug gewonnen

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie,

Jeudigheid 

wordt hersteld

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, anti- aging

 Anti-aging 

veroudering om in verjonging

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, droogte

Droogte

 wordt hersteld

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, vocht herstel

Vocht herstel

de belangrijkste basis

Acne

reken hiermee voorgoed af

​​

Wil jij de oorzaak van huidveroudering aanpakken, in plaats van alleen de symptomen?


Wil jij weten hoe het is gesteld met niet alleen de gezondheid van je huid, maar ook met die van je lichaam?


Wil jij verlost zijn van tijdelijke oplossingen zoals botox en fillers en daadwerkelijke je huid verjongen?


Wil jij geld besparen voor onnodige en niet bij jouw huid passende behandelingen en producten, omdat je nu w?l weet wat jouw huid nodig heeft?
​​

Acne

Over Carinda Brand

Carinda Brand is een gepassioneerde huidspecialist. Liefde voor de huid is haar drijfveer. Iedere dag opnieuw verbetert zij resultaatgericht, zichtbaar en effectief de huid van haar klanten.


Door haar kennis en meer als 14 jaar ervaring heeft zij inmiddels honderden klanten geholpen bij het verkrijgen van een gezonde huid, met als doelstelling iedere huid kan op een natuurlijke manier huidproblemen afkomen, zonder giftige medicijnen of botox.


Carinda is met Elim Instituut marktleider op het gebied van huidproblemen & huidveroudering. Alhoewel het stukje ontspanning tijdens een behandeling zeker niet ontbreekt, ligt de focus vooral op het daadwerkelijk verbeteren van de huid.?


“Wij pakken de oorzaak aan van je huidveroudering & huidproblemen aan en niet alleen de symptomen. Wist je veel huidproblemen begint in je darmen? Als je maagdarm systeem niet optimaal functioneert, dan zullen er zeer toxische afvalstoffen in je lymfesysteem terecht komen en vandaar naar je huid getransporteerd worden, met als gevolg dus huidproblemen.” Maar ook je collageen word sneller afgebroken waardoor je huid sneller verouderd.
Waarom kiezen voor de Elim huidherstel formule?


Bij Elim Instituut geloven wij in het oplossen van de oorzaak van huidveroudering, in plaats van het behandelen van de symptomen. Wist je dat je zelf voor 90% bepaalt hoe jouw huid ouder wordt? Slechts 10% van de huidveroudering wordt bepaald door je genen.

Waar we niet in geloven


Wij zijn geen voorstander van fillers en botox. Hiermee wordt tenslotte niet de oorzaak van huidveroudering aangepakt. Injectables zijn een tijdelijke (en prijzige) manier om rimpels en lijnen te verminderen. Je lost geen probleem op; wanneer de injectables zijn uitgewerkt, ben je weer terug bij af. Botox daarin tegen zorgt ervoor dat je nog sneller gaat verouderen doordat het bindweefsel aantast.

Waar we wel in geloven


De huid is een afspiegeling van je interne organen. Wanneer huidveroudering zichtbaar wordt, betekent dit dat je ook van binnen aan het verouderen bent. Als je jouw huid echt wilt verjongen, dient dus eerst aan de binnenkant te beginnen, zodat dit ook zijn weerspiegeling zal hebben op de huid.

Waaruit Bestaat De Kennismakingsaanbieding:

arrow-down

Stap 1: SKIN-ScanDeze uitgebreide huidscan zie wat jij niet ziet. Hoeveel vocht is er in jouw huid aanwezig? 


Ook kunnen we hiermee zien of je een vette of droge huid hebt. Acne komt namelijk niet alleen voor bij een vette huid. Je kunt ook acne hebben met een droge huid en misschien gebruik je dan dus wel de verkeerde producten waardoor de acne alleen maar erger wordt.


Veel producten uit de winkel bevatten ook nog eens parafine. Deze parafine legt een laagje over je huid waardoor hij niet meer kan ademen. Wij geven de voorkeur aan producten zonder parafine en middelen die juist de ontstekingen verminderen en je huid herstellen.Stap 2: Microdermabrasie Of Collageen Elastine Booster behandeling


Onze medische huidpeelings bevatten de werkzame stoffen AHA en BHA, wat respectievelijk staat voor Glycolzuur en Salicylzuur. Het glycolzuur bevordert de exfoliatie van de dode huidcellen en zorgt ook voor celvernieuwing.


Het salicylzuur werkt daarentegen kalmerend op de talgklieren en zorgt dat de poriën gezuiverd worden.


De combinatie van deze twee stoffen zorgt dat de huid goed gereinigd wordt en nieuwe ontstekingen minder snel zullen ontstaan.


Een medische huidpeeling kan alleen een positief resultaat bewerkstelligen als er gebruikt word gemaakt van een huidpeeling die op celniveau werkt. Een extra voordeel hiervan is dat je ook snel resultaat ziet. Stap 3: Terug Naar Het LichaamOok al gebruiken wij ook van buitenaf ondersteunende behandelmethoden, de binnenkant van het lichaam verliezen we hierbij niet uit het oog. 


Het doel is om de darmen in balans te brengen en hier helpt ook een uitgebalanceerd eetpatroon bij. Wij geven advies over de juiste voeding om acne te voorkomen en te verminderen.


Onze voedingssupplementen zorgen dat je darmen weer optimaal kunnen functioneren. Ze remmen de talgproductie, verminderen de ontstekingen en zorgen dat je hormonen weer in balans komen.
RC Wanglijmtest


Huidproblemen oplossen 


Iedereen wil graag een mooie huid en we doen er van alles aan om dit te bewerkstelligen. Toch zien we hierbij vaak wat over het hoofd. Als je namelijk een mooie en jeugdige huid wilt behouden dan moet je beginnen met je lichaam gezond te maken of gezond te houden. Hier ligt namelijk de basis van een mooie huid.

Van binnenuit of van buitenaf?

De meeste huidproblemen worden voornamelijk van buitenaf behandeld. Zelfs dermatologen en schoonheidsspecialisten kiezen over het algemeen voor een uitwendige behandeling. Zo schrijft een arts bij acne soms antibiotica voor en bij eczeem een vette crème of corticosteroïden. Rimpels en lijnen probeert men tegenwoordig met botox en fillers op te lossen.

RC Wangslijmtest

Toch ontstaan huidproblemen meestal niet in de huid, maar in de darmen. De huid is hierbij slechts een weerspiegeling van je interne gezondheid. Als je darmen goed functioneren, ziet je huid er ook beter uit. Om je darmen goed te kunnen laten functioneren moet je lichaam in een gezonde staat zijn.


Elim Instituut kijkt verder dan alleen je huid, wij proberen inzicht te krijgen in de reden van je huidprobleem om het daadwerkelijk op te lossen. Met bijvoorbeeld de revolutionaire RC Wangslijmtest kunnen we de interne gezondheid van het lichaam uitgebreid testen.


Enter your text here...

What Andere Mensen Zeggen....

quote-right
acne huidverjonging Elim Instituut

Al acht jaar vaste klant bij Carinda. Als je het Elim Instituut binnenkomt voel je een warm welkom. De zeer professionele houding van Carinda met haar grote kennis op haar vakgebied laat je kennis maken met alles ter verbetering van je huid en de verzorging hiervan.


Momenteel ervaar ik de Collageen Elastine behandelingen als een weldaad voor mijn huid. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, als 62 jarige merk ik dat mijn huid een voorsprong heeft op leeftijdsgenoten. Ik merk dat mijn huid minder snel verouderd en uiteraard welke vrouw is daar niet blij mee!


Wil De Visser

quote-right
acne huidverjonging

Vandaag weer genoten van een Microdermabraise en Collageen Elastine Booster behandeling bij Elim Instituut. Ik kom hier al jaren en kan dit iedereen aanbevelen! 


Liesbeth

quote-right
acne huidverjonging elim

Ik heb zojuist een Microdermabrasie en een Collageen Elastine Booster

behandeling gehad. Voor de behandeling voelde en zag je mijn mee-eters zitten. Nu voelt mijn huid super zacht aan, en straal ik weer dankzij Carinda! Ik ken Carinda ondertussen al 4 jaar. Ik heb veel geleerd over de huid en voeding. De producten die Carinda mij heeft aangeraden gebruik ik nu al 4 jaar en ik wil niks anders meer gebruiken! Wat ben ik blij om jou te hebben leren kennen! Veel liefs Esra

Esra

Veel gestelde vragen:

Ik ga nooit naar een salon, want ik zie toch geen resultaat

Ik heb geen tijd voor een bezoek aan een salon

Ik vind een bezoek aan de salon te kostbaar

Mijn huid is niet geschikt voor deze behandeling

Wat houdt de Elim huidherstel formule in?

Mijn huid is heel gevoelig, kan ik dan wel kiezen voor de Elim Huidherstel Formule?

Waarom kun je mij helpen?

Ik eet al heel gezond en wil geen preparaten slikken

Investeer in je gezondheid en verbeter jouw huid op een natuurlijke, zichtbare en doelgerichte manier!

Kies voor de unieke Elim Huidherstel Formule! 


Normaal  € 447,- nu voor slechts  € 247,- ter kennismaking

helpen huidspecialiste Carinda en haar team van natuurgeneeskundige specialisten jou met het bereiken van de ideale huid.*** deze aanbieding is alleen voor nieuwe klanten***

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds


© 2019 Elim Instituut - All rights Reserved

Kerksingel 16

2951 GE  Alblasserdam

Tel: 078-6911113

info@eliminstituut.nl


Aangesloten bij:

Huidspecialist
Anbos
>