Energie voor de huid met de Photonlaser

Gezichtsbehandelingen

Photonlaser

Is je huid belangrijk voor je en wil je er stralend en gezond uitzien en je huid verjongen? Dan zijn wij je hiermee graag van dienst. Onze aanpak op celniveau met de PhotonLaser levert je zichtbaar resultaat op: echte huidverjonging en een vitalere uitstraling!

Elim Instituut is gespecialiseerd in aanpak met de PhotonLaser

Je wilt je huid verjongen zonder operatieve ingreep? Dan is een aanpak met de PhotonLaser een slimme keuze. Want onze aanpak met de PhotonLaser zorgt voor een natuurlijk verkregen huidverjonging zonder cosmetische operaties.

PhotonLaser-therapie

Elim Instituut, de huidspecialist, werkt exclusief met de PhotonLaser-therapie voor cel verbetering. De PhotonLaser-behandelingen zijn gebaseerd op een toepassing van geconcentreerd, non-thermisch (koud) licht op cellulair niveau. Licht doet leven, is een eerste levensbehoefte en geeft energie. De speciale lichtgolven van de cel verbetering methode zorgen voor het her opladen van onze huidcellen met energie.

Extra energie door PhotonLaser-therapie

De huid veroudert door een gebrekkige werking van de cellen, de stofwisseling, zwakke bloedsomloop, gebrek aan zuurstof etc. Door deze functies te gaan ondersteunen middels het beschikbaar maken van voldoende en extra energie, zullen zij weer optimaal uitgevoerd kunnen worden.

PhotonLaser: facelift op natuurlijke manier

Een viriel en beter werkend orgaan (de huid) zal zijn uitstraling, stevigheid en glans weer terugkrijgen. Collageen– en elastine vezels worden nieuw aangemaakt in een betere kwaliteit. Door de dieptewerking, die alleen met een laser bereikt kan worden, zal het onderliggend spierweefsel en zijn aanhechtingen ook door de energie sterker worden en verstrakken, waardoor de huid gelift wordt en het gezicht zijn contouren terug kan krijgen.

PhotonLaser werkt goed in combinatie met andere methoden

Als ondersteuning en/of voorbereiding van de Mesodermapen behandelingen zorgt PhotonLaser voor beduidend betere resultaten en herstel. Dus, zowel op zich zelf staand als methode alsook in combinatie met andere technieken is de PhotonLaser-methode van onmisbare waarde voor je kostbare huid.

Conclusie

De basis voor alle huidverjonging is om te voldoen aan de energiebehoefte van onze cellen. Pas wanneer de energievoorziening in de cellen geoptimaliseerd is, zullen deze in staat zijn op het gewenste niveau te functioneren. Niet alleen kortstondig voor een tijdelijk resultaat, maar juist blijvend en op een structurele en duurzame wijze. Dat is de echte anti aging.

Wat heeft mijn huid nodig?

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen en wat dit in jou geval kost? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod. Je krijgt dan een intakegesprek met de huidspecialiste, er wordt een diepgaande huidscan gemaakt, je krijgt een proefbehandeling en een uitgebreid huidadvies met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorend tarief.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>