Elixis is het pijnloze alternatief voor de facelift

Huidverjonging

Onlangs zijn er opnames gemaakt voor het tv programma Life is Beautiful van RTL4. Bekijk hier de uitzending, want ik heb namelijk een primeur op het gebied van huidverjonging! Elixis is de nieuwste technologie voor huidverjonging en versteviging. Het is een medisch apparaat, maar werkt wel op een natuurlijke manier. Het treedt door tot in de onderste huidlagen waardoor het veel langer resultaat geeft als apparaten die alleen oppervlakkig werken.

De belangrijkste reden van huidveroudering is volumeverlies. Hierdoor ontstaan er rimpels en verslapping. Collageen wordt namelijk broos en breekbaar bij het ouder worden. Onze fibroblast, die collageen produceert, gaat trager en minder werken en valt op sommige momenten zelfs helemaal stil. Facelift zonder operatie

Tijdens de behandeling gaan we de fibroblast stimuleren weer nieuw collageen aan te maken, maar ook om het oude collageen af te breken en te herstellen. De radiofrequentie die dit apparaat afgeeft zorgt ervoor dat onze cellen tegen elkaar aan gaan wrijven. Hierdoor ontstaat er warmte. Daarnaast is er een ultrasound aan toegevoegd. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van deze warmte.

Omdat onze huid niet wil dat het collageen uit elkaar valt, verzet het zich hiertegen. Het nieuwe collageen dat hiervoor terugkomt is daarom ook sterker. Het voordeel is dat we niet alleen de oude collageenvezels weer sterk gaan maken, er komen ook nieuwe collageenvezels bij. Onze huid wordt niet alleen tijdelijk voller en steviger, maar op de langere termijn zal de huid zich ook steeds meer verbeteren.

Voor het beste resultaat zijn er vier behandelingen nodig, die eenmaal per twee weken plaatsvinden. Daarna volstaat eens per zes maanden.

a

Al vanaf de eerste behandeling treedt het proces in werking en gaat de aanmaak van collageen nog zeker zes maanden door. Wil je echter een zo goed mogelijk resultaat bereiken, dan heeft de huid ook voldoende bouwstoffen nodig om nieuw collageen te kunnen aanmaken. De huid heeft naast dit collageen ook hyaluronzuur en elastinevezels nodig. Dit kunnen we dan weer toevoegen met een boost van LavieSage. En van binnenuit voeden we de huid met nutricosmetics eveneens van LavieSage.

Het apparaat heeft al diverse awards gewonnen. Elixis is hét pijnloze alternatief voor de facelift. Daarnaast is het veilig, betaalbaar en geeft het een langdurig resultaat.

Klik hier voor uitzending gemist.

Mocht jij  vragen hebben over een natuurlijke facelift dan horen we dat natuurlijk graag. Schrijf hieronder jouw reactie.
Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author