Facelift zonder operatieExilis Protégé - Dé oplossing voor volume verlies en huidverslapping

Ben je het zat dat je buitenkant iets anders laat zien dan je van binnen voelt?


Zie je in de spiegel een vrouw met:

* Een slappe huid die je ouder doet lijken dan je bent?
* Veel rimpels in het gezicht die je minder jeugdig maken?
* Een vermoeide uitstraling terwijl je genoeg slaapt en heel energiek bent?

Veel vrouwen zijn niet gelukkig hoe ze er uitzien. De eens stralende persoonlijkheid wordt overschaduwd door een huid die verslapt is. Ze voelen zich goed maar hun huid laat iets anders zien. Dat voelt enorm verdrietig. Dit is niet wie zij (willen) zijn!

Ondertussen doe je al het mogelijke: je smeert voldoende crèmes, je eet gezond en je slikt vitamines, maar niets lijkt te helpen.


Wat is de beste oplossing?


Is een chirurgische ingreep de oplossing? Verhelpt botox het probleem? Of schrikken deze methodes je enorm af en ben je bang dat je vervolgens een strak maar onnatuurlijk gezicht hebt waarin alle emoties en mimiek verdwenen zijn?

Stop! Niet doen! Er zijn andere oplossingen waar geen mes of botox aan te pas komt.

Veel vrouwen hebben last van een slappe huid die hen ouder doet lijken dan ze zich voelen. Je denkt misschien dat je de rimpels en huidverslapping moet accepteren. Dat er zonder chirurgische ingreep geen ontkomen meer aan is. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Er is een andere manier om de jeugdige en veerkrachtige uitstraling van je gezicht terug te krijgen die recht doet aan hoe jong je je voelt.

Met de juiste behandeling kun je de klok direct een aantal jaren terugdraaien. De verjonging wordt zo duidelijk zichtbaar dat niet alleen jij, maar ook anderen het meteen zien. Ze zullen zeggen dat je er zo uitgerust en goed uitziet. En dat allemaal zonder onder het mes te hoeven gaan!

In kaart brengen

Tijdens je ‘jonge jaren’ vernieuwt de huid zich iedere 30 dagen. Naarmate je ouder wordt, gaat dat proces steeds langzamer. Daardoor vermindert de structuur van de huid. Ze wordt slapper en er ontstaan rimpels. Dit komt omdat je huid nauwelijks nog nieuw collageen en elastine aanmaakt. Dat zijn de bouwstoffen voor een volle en stralende huid.

Gevolg: verslapping van de huid en diepe lijnen en rimpels die een onnodig oud en vermoeid gezicht vertonen

Hoe draaien wij dit proces terug met de Exilis Protégé?

Om dit proces zonder medische ingreep tegen te gaan, is een volume heropbouw van de huid in het gezicht nodig. De Exilis Protégé radiofrequentie methode is dé oplossing om het volume in je huid terug te brengen. Het zet de huid aan om op een natuurlijke en gezonde manier collageen en elastine aan te maken. Daarnaast vult het rimpels op een natuurlijke manier op.

Het werkt als een natuurlijke facelift. Het gevolg is dat de huid:

* Er weer mooi en jong uitziet
* Weer stevig aanvoelt en egaal is

En dat zonder dure en risicovolle medische ingrepen. De Exilis Protégé is huidverjongend en verstevigend, veilig, betaalbaar én geeft een langdurig resultaat met slechts enkele behandelingen.

Wil je dat je buitenkant hetzelfde uitstraalt als hoe je je van binnen voelt?

Carinda Brand van Elim Instituut heeft jarenlange ervaring en zeer veel positieve resultaten geboekt. Wij kunnen je verzekeren van een effectieve behandeling met langdurig resultaat op jouw persoonlijke situatie. Niet voor niets hebben wij al diverse prijzen gewonnen, zoals beste Laviesage Salon van Nederland. Daarnaast hebben wij veel goede aanbevelingen van onze klanten.

Stop direct jouw eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog afspraak voor de Skin-scan. Deze scan geeft ons hele specifieke en gedetailleerde informatie die nodig is om het meest optimale en beste resultaat te behalen. De Skin-scan vertelt ons precies wat goed is voor jouw huid zodat we de voor u optimale behandeling kunnen samenstellen.

Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting! 


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>