Geef je huid een boostCollageen Elastine Booster - Geef je huid een boost

Ziet je huid er vaal en dof uit? Beginnen die rimpeltjes je nu écht te irriteren en krijg je steeds vaker de opmerking; ‘hé, wat zie jij er vermoeid uit’? Je bent niet de enige, veel vrouwen zijn niet tevreden met hun huid en het uiterlijk.


Ons uiterlijk heeft een grote invloed op hoe we ons voelen, soms meer dan dat we beseffen. Wanneer jij je nog super energiek voelt, in de spiegel kijkt en iemand ziet de helemaal niet bij je fitheid past, is dat vervelend. Het kan je onzeker maken, je kunt minder gelukkig in het leven staan en de gedachte dat je uiterlijk niet past bij hoe je je voelt, kun je (onbewust) de hele dag met je meedragen.


Laat deze gevoelens niet langer toe in je leven, want er is zeker wel iets te doen aan je huid en dan heb ik het niet over botox of fillers. Bij Elim Instituut verjongen wij de huid op een natuurlijke manier, maar wel een manier waarbij je direct resultaat ziet en waarbij ook op lange termijn de huid wordt verbeterd.

Collageen Elastine Booster – dé behandeling voor directe huidverjonging

De speciale Collageen Elastine Booster is de behandeling die ervoor zorgt dat je minder rimpels en lijnen hebt en die er daarmee voor zorgt dat de klok direct een aantal jaar wordt teruggedraaid. De verjonging wordt zo duidelijk zichtbaar dat niet alleen jij, maar ook anderen het meteen zien. Ze zullen zeggen dat je er uitgerust en goed uitziet.


De Collageen Elastine Boost behandeling richt zich op de twee belangrijkste stoffen in de huid als het gaat om huidverjonging, namelijk collageen en elastine.

Wat is collageen?


Collageen is een eiwit die van nature voorkomt in het lichaam. Het zorgt ervoor dat het bindweefsel bij elkaar wordt gehouden, bijvoorbeeld in je botten, bloedvaten, maar ook in je huid. Na het 25e levensjaar gaat het lichaam steeds minder collageen aanmaken en wordt het bindweefsel minder stabiel, waardoor de eerste rimpeltjes en lijnen zichtbaar worden.


Wat is elastine?


Elastine is een elastisch eiwit in het bindweefsel. Het zorgt ervoor dat het weefsel in het lichaam weer zijn oorspronkelijke vorm en grootte aanneemt nadat het uitgerekt, ingedrukt of vervormd is geweest. Elastine houdt de huid mooi en elastisch, maar helaas neemt ook deze stof af naarmate we ouder worden. De huid wordt slapper en gezichtscontouren vervagen.

Wat gebeurt er tijdens de Collageen Elastine Booster? 


De eerste stap in de Collageen Elastine Booster behandeling, is een masker die ervoor zorgt dat verhoornde (dode) huidcellen van de huid worden losgeweekt. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor werkstoffen diep in de huid terechtkomen. Vervolgens wordt er een tweede masker aangebracht, die de elastineproductie opgang brengt.

Deze twee stappen draaien in één keer het huidverouderingsproces tot zelfs twee jaar terug! Eén behandeling bevat voldoende elastine om je huid een stuk steviger te maken en een veranderproces op gang te brengen.


Collageen lamp 


Tijdens het tweede masker gebruik ik de speciale Collageen lamp, de warmte van deze lamp zorgt voor een nog betere opname van werkstoffen en stimuleert de collageenproductie. De lamp bestaat uit een combinatie van infrarood- en roodlicht, die de huid intensief herstellen.

Geef je huid een boost met peelings!


Bij een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd, waardoor oneffenheden verminderen. Fijne rimpeltjes, acné of littekens worden minder zichtbaar. Een peeling werkt ook stimulerend op de levende cellagen van de huid en gaat het verouderingsproces tegen.

Er zijn verschillende soorten peelings, waardoor er altijd eentje het beste past bij jouw huidconditie en wensen.

Glycolzuur peeling 


Glycolzuur wordt gemaakt van fruit, daarom wordt deze peeling ook wel een fruitzuurpeeling genoemd. Een glycolzuurpeeling is al jaren zeer populair voor het egaliseren en gezond maken van de huid. De huid wordt gladder, de structuur verbeterd en de celdeling gestimuleerd. Grove poriën en huidskleurverschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden.


Retinol peeling 


Retinol is een vitamine A en is zeer effectief bij het behandelen van de vermoeide huid met rimpels en lijnen. Daarnaast worden pigmentatieproblemen, de rokershuid en de zonbeschadigde huid met zichtbare resultaten verbeterd. Ook acnelittekens zullen verdwijnen.


Salicylzuur peeling 


De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. De peeling is uitermate geschikt voor acne, acnelittekens, een vette huid en verwijde poriën.


Brightening peeling 


De combinatie van melkzuur, amandelzuur en fytinezuur egaliseert en verheldert de huid. Daarnaast vormt amandelzuur een effectieve tyrosinaseremmer. Deze behandeling is uitermate geschikt voor hyperpigmentatie en donkere vlekken ten gevolge van acne of melasma.

Huiddiagnose


Voordat je bij Elim Instituut wordt behandeld, onderga je een huiddiagnose. Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies, de diagnose wordt uitgevoerd door middel van de Skin-scan. Deze scan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid.

Meten is tenslotte weten en door de Skin-scan kan ik precies zien wat jouw huid nodig heeft. Hierdoor ontvang jij te allen tijde een behandeling die volledig aansluit op jouw huidconditie- en type en die zorgt voor huidverjonging.


Weer in de spiegel kijken en gelukkig worden van wat je ziet? Geen onzekerheden meer over je uiterlijk, maar een stralende, jeugdige en gezonde huid? Geef je huid een boost met de Collageen Elastine Booster of met één van de peelende behandelingen! Maak je afspraak via info@eliminstituut.nl 

of bel 078 - 69 11 113


Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting! 


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>