Hoezo zijn organen belangrijk? Ze bepalen je gehele schoonheid en uiterlijk

Huidverbetering

Wist je dat celverjonging plaatsvindt op alle niveaus in je lichaam tegelijkertijd? Maar datzelfde geldt ook voor Celafbraak en celveroudering! Omdat celveroudering of celverjonging als eerste van binnenuit plaatsvindt op organisch niveau zal celveroudering of celverjonging pas later op je huid zichtbaar worden in je huid. Reuze belangrijk dus om met celverjonging te beginnen als je huid er nog mooi uitziet, voordat het ook echt aan de buitenkant zichtbaar wordt. 

Heb je al zichtbare veroudering in je gezicht? Dan kan ik je cel beschadiging zeker repareren maar dit heeft wel tijd nodig. Cel reparatie werkt net als celveroudering van binnen naar buiten toe. Als we je cellen repareren dan is dit aan de buitenkant dus niet direct zichtbaar, maar heeft tijd nodig om het resultaat te kunnen zien.

In mijn instituut ben ik gespecialiseerd om cellulaire reparatie van binnen uit te sturen zodat het resultaat in je huid gewaarborgd wordt. Wij kijken dus verder dan alleen je huid aan de buitenkant. Als je organen slecht tot matig functioneert, zal een mooie gladde en stralende huid voor jou helaas uitblijven.

In samenwerking met Rassie Erasmus een gerenommeerde naturopaat heb ik een vrij unieke en simpele wangslijmtest ontwikkeld. Deze test word in mijn instituut afgenomen door van wangslijm gebruik te maken. Met deze test kijk ik samen met de naturopaat naar de oorzaak van celveroudering van binnenuit.

Door de oorzaken in kaart te brengen kan ik een op maat gemaakt behandelingsplan voor jou samenstellen. Het spreekt dan ook voor zich dat hier om een bijzondere aanpak gaat die uniek aan mijn instituut is in Nederland en elders.

Correcte voeding is de basis voor celverjonging

Voeding is de basis van elke cel activiteit in je lichaam. Hiermee bedoel ik speciale voedingstoffen die ervoor moeten zorgen dat cellulaire verjonging optimaal kan plaatsvinden. Het spreekt voor zich dat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van voedingstoffen die noodzakelijk is om iemand in leven te houden sterk zal afwijken van iemand waarbij het gaat om zware cel beschadiging die gerepareerd moeten worden.

Speciale voor cel verjonging

Heb jij last van rimpels en/of huidverslapping? Dan heb je al last van zware cel beschadiging Om dit te repareren heb je niet genoeg aan alleen correcte basisvoeding. Zonder biologische opneembare sterk geconcentreerde voedingstoffen zal een dergelijke optimale aanpak buitenschot blijven. Als enige gerenommeerde verjonging- en vitaliteitsinstituut heb ik toegang tot de allerbeste natuurgeneeskunde preparaat formules, orthomulucaire formules en de in Duitsland onwikklede Organo Homeopatische formules die garant staat voor optimale opnamen en behandelingsactiviteit. Bijscholingen in binnen als buitenland completeer dan ook mijn behandelwijze.

Opnamen en unieke werking garantie van preparaten

Samen met mijn collega Rassie Erasmus kijken wij naar preparaten die uniek zijn in hun werking zonder om uit het oog te verliezen dat individuele opnamen en veiligheid voorop staat. Doormiddel van de RC wanglijm test kunnen we meten of de preparaten effectief worden opgenomen.

Elim Instituut werkt als enige in Nederland met krachtige natuurgeneeskundige preparaten die bijzonder zijn in hun werking. Eeuwen ouden recepturen ( denk hier bijvoorbeeld aan de gele keizer van China ) aangevuld met de meeste recente radionische homeopathische potenties het betreft dus het eeuwen ouden en beproefde aangevuld met het meest recente topwetenschappelijk bewezen inzichten ( Bruce Copen). Deze zijn ontwikkeld door Rassie Erasmus en is exclusief bij ons verkrijgbaar. Daarnaast werken wij ook met preparaten speciaal ontwikkeld voor moeilijke cellulaire afbraak door de firma Vit Organ uit Duitsland. Ook deze preparaten zijn alleen verkrijgbaar bij ons.

Heb je een vraag? Klik hier!

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author