Huidaandoening gezicht

Rosacea

Peeling

Huidaandoening gezicht?  Heb je last van een huidaandoening in het gezicht en heb je diverse methodes geprobeerd, maar zonder resultaat?

Elim Instituut is het adres voor een effectieve couperose-behandeling of rosacea behandeling. Dankzij onze professionele couperose-behandeling kunnen wij je op goede en effectieve wijze verder helpen. Wij bieden behandelingen aan voor couperose, rosacea en acne rosacea. Couperose zijn de kleine haarvaatjes op de wangen en rosacea kenmerkt zich door roodheid in het gelaat. Rosacea kan gepaard gaan met puistjes, waardoor de huidaandoening in het gezicht ook wel acne rosacea genoemd wordt.

Maak online uw afspraak

Kenmerken huidaandoening gezicht

Voor een huidaandoening in het gezicht ben je bij Elim Instituut aan het juiste adres. Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. De belangrijkste kenmerken van rosacea zijn roodheid, uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes en puistjes.

De huidaandoening in het gezicht is te vergelijken met acné. Rosacea is een huidaandoening die goed te behandelen is door Elim Instituut. De huidaandoening in het gezicht komt vooral voor bij vrouwen van ongeveer 30 jaar. Mensen met een licht huidtype hebben deze huidaandoening in het gezicht vaker dan mensen met een donkere huid.

Elim Instituut is een specialistische huidkliniek en onze vakmensen bieden de juiste behandelmethode bij een couperose of rosacea behandeling. Bespaar de moeite van producten uit de apotheek, drogisterij of winkel, want voor een couperose-behandeling of rosacea behandeling is een specialistische behandeling noodzakelijk voor een zichtbaar resultaat.

Wij werken met de SKIN methode die is ontwikkeld door Carinda Brand van Elim Instituut. Doordat wij van binnen en buiten aanpakken krijg je een zeer goed resultaten.

Informatie huidaandoening gezicht

Elim Instituut is gespecialiseerd in het behandelen van je huidaandoening in het gezicht. Wil je meer informatie over onze specialistische behandelingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. De specialisten van Elim Instituut staan je graag te woord. Maak vandaag nog een afspraak bij Elim Instituut en profiteer van onze kennismakingsaanbieding.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>