Huidaandoeningen – Geef de hoop op een gezonde huid niet op!

Acne

huidaandoeningen

Huidaandoeningen  kunnen je leven negatief beïnvloeden. Puistjes, littekens, een rode en droge huid of rimpels en lijnen maken je onzeker. Misschien heb je al veel geprobeerd om van jouw huidprobleem af te komen, maar heeft helaas niets gewerkt.

Geef de hoop op een gezonde en stralende huid niet op! Huidspecialist Carinda Brand heeft met haar jarenlange ervaring honderden klanten geholpen bij het oplossen van huidproblemen. Haar aanpak verschilt dag en nacht met de aanpak van andere schoonheidssalons, huisartsen en dermatologen.

In plaats van het huidprobleem alleen aan de buitenkant te behandelen, ligt haar focus juist op de combinatie van inwendige en uitwendige genezing.

huidaandoeningen, hoe ontstaan ze?

De huid is een indrukwekkend orgaan. De huid beschermt het lichaam tegen virussen, bacteriën en andere schadelijke externe invloeden en is daarmee van levensbelang voor onze gezondheid.

Wanneer de huid uit balans raakt, leidt dit tot huidaandoeningen. Het uit balans raken heeft te maken met het lichaam dat reageert op bepaalde stoffen, voedsel, stress of andere interne processen die niet goed gaan.

Bij het behandelen van huidaandoeningen is het zeer belangrijk om de oorzaak van de disbalans te achterhalen. Welke factor(en) spelen een rol bij het minder goed functioneren van de huid? Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde allergieën zorgen voor couperose of rosacea. Ook een verstoort immuunsysteem kan bijdragen aan een slechtere huidconditie, acne en vroegtijdige huidveroudering.

Huidaandoeningen wat is het?

Problemen met de huid laten zich in verschillende vormen zien, zo kun je last hebben van:

Waarom Elim Instituut wél jouw huidaandoeningen
effectief en zichtbaar behandelt

De gezondheid van het lichaam staat onlosmakelijk verbonden met de huid. Wanneer het met het lichaam niet goed gaat, zie je dit aan de huid.

Door middel van de unieke en in samenwerking met een natuuropaat Rassie Erasmus ontwikkelde RC wangslijmtest, achterhaalt Carinda waar jouw huidprobleem vandaan komt. Zo wordt niet alleen het symptoom behandelt, maar juist de oorzaak. Dit zorgt voor gegarandeerde resultaten. Geen enkele andere salon past deze methode toe!

RC Wangslijmtest voor het achterhalen van de oorzaak

De RC wangslijmtest laat zien hoe het is gesteld met de algehele gezondheid en in het bijzonder van toepassing op huidproblemen:

  1. Hoe je darmhuishouding en immuunsysteem ervoor staan.
  2. Hoe het is gesteld met je allergenen profiel.

Verzorging van binnenuit voor het tegengaan van Huidaandoeningen

Wanneer er meer duidelijkheid is over je gezondheid en de invloed daarvan op de huid, wordt er een op maat gemaakt advies gemaakt. De belangrijkste eerste stap hierbij is het aanvullen van eventuele tekorten die huidproblemen veroorzaken. Welke factoren dragen ertoe bij dat het huidprobleem ontstaat en verergert?

RC voedingspreparaten

Door het gebruik van de juiste preparaten, worden tekorten bestreden en worden huidproblemen tegengegaan. RC voedingspreparaten zijn 100% organisch en sluiten door de resultaten van de RC wangslijmtest perfect aan bij jouw behoeften.

Voedingsadvies

De factor die het huidprobleem veroorzaakt is inmiddels duidelijk. Carinda geeft je op basis hiervan voedingsadvies, zodat je vanaf nu alleen nog maar keuzes maakt die wél goed zijn voor je lichaam en die ervoor zorgen dat het probleem snel afneemt én wegblijft.

Verzorging van buiten voor het tegengaan van Huidaandoeningen

Het op de juiste manier verzorgen van de huid met een probleem draagt ertoe bij dat er sneller resultaten worden bereikt. Belangrijk hierbij is dat er alleen gebruik wordt gemaakt van 100% organische en natuurlijke producten.

De juiste producten voor thuisgebruik

De producten van Mukti Organics zijn zeer geschikt voor het behandelen van huidproblemen. Zo is er voor veel verschillende problemen, een specifieke verzorgingslijn. De werkstoffen in de producten zijn speciaal geselecteerd voor het tegengaan van (vroegtijdige) huidveroudering, acne, couperose en/of rosacea en bijvoorbeeld een droge huid.

Carinda geeft je uitgebreid advies over welke producten zorgen voor de snelste genezing van het probleem.

Salonbehandelingen

Welke salonbehandeling voor jouw huid het beste is, zal blijken uit de huidanalyse en is afhankelijk van het huidprobleem.

Verlost zijn van huidproblemen? Nooit meer make-up hoeven gebruiken om puistjes of een rode huid mee te camoufleren? Weer zelfverzekerd door het leven gaan, met een jeugdige en gezonde huid? Maak je afspraak voor het behandelen van jouw huidaandoening of bel 078 – 69 11 113

 

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>