Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113

Wil jij jouw huidveroudering stop zetten en zelf verjongen?

Heb je last van rimpeltjes, lijntjes en verlies aan gezichtscontouren?
Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit?
Heb je alles al geprobeerd, maar zie je geen resultaat?

Elim Instituut helpt jou met het bereiken van een gezonde huid, met de unieke Elim Huidherstel formule. Deze formule is een bewezen en effectieve manier om de huid daadwerkelijk te verjongen.

Wy_1

Waarom kiezen voor de Elim huidherstel formule?

Bij Elim Instituut geloven wij in het oplossen van de oorzaak van huidveroudering, in plaats van het behandelen van de symptomen. Wist je dat je zelf voor 90% bepaalt hoe jouw huid ouder wordt? Slechts 10% van de huidveroudering wordt bepaald door je genen.

lies

Waar we niet in geloven

Wij  zijn geen voorstander van fillers en botox. Hiermee wordt tenslotte niet de oorzaak van huidveroudering aangepakt. Injectables zijn een tijdelijke (en prijzige) manier om rimpels en lijnen te verminderen. Je lost geen probleem op; wanneer de injectableszijn uitgewerkt, ben je weer terug bij af.Botoxdaarin tegen zorgt ervoor dat je nog sneller gaat verouderen doordat het bindweefsel aantast.

Belive

Waar we wel in geloven

De huid is een afspiegeling van je interne organen. Wanneer huidveroudering zichtbaar wordt, betekent dit dat je ook van binnen aan het verouderen bent. Als je jouw huid écht wilt verjongen, dient dus eerst aan de binnenkant te beginnen, zodat dit ook zijn weerspiegeling zal hebben op de huid.

Op een duurzame, zichtbare en natuurlijke manier jouw huid verjongen? Dan is de Elim Huidherstel formule de beste optie voor jou!

Wat houdt de Elimhuidherstel formule in?

De formule bestaat uit 5 stappen, die samen een compleet beeld van jouw gezondheid vormen. De Huidherstel formule dient als leidraad voor de behandelingen ,cosmeceuticals producten en preparaten, waardoor een resultaatgerichte behandelwijze ontstaat.

Stap 1. Huidonderzoek:Tijdens het huidonderzoek wordt besproken welke huidverzorgingsproducten je gebruikt, hoe en wanneer je je huid verzorgt en welke doelen je wilt behalen met de Elim Huidherstel formule. Daarnaast kunnen we doormiddel van de huidmeeting precies achterhalen wat jouw huid nodig heeft om te verbeteren. We kijken o.a. naar je vocht, vet en elastine gehalten.

Stap 2. Huidechografie:Tijdens de echografie wordt gemeten hoeveel collageen en bindweefsel er nog in de huid aanwezig is. De resultaten van de huidechografie geven aan welke behandelingsvorm het beste resultaat geeft. Ook wordt er gekeken naar je beschermlaag van je huid of deze nog in een goede staat is. Als je beschermlaag niet goed is zal je huid veel sneller verouderen en ontstaat er veel sneller zonneschade.

Stap 3. RC Wangslijmtest*:Een complete test die inzicht geeft in je algemene gezondheid. Het geeft inzicht in de werking van je immuunsysteem en je organen. Hoe functioneren je darmen, worden je vitamines (uit voeding maar ook supplementen) wel goed opgenomen? Hoe staat je immuunsysteem ervoor?

Daarnaast wordt duidelijk hoeveel cellulaire zuurstof jouw cellen bevatten en of je verzuurd bent. Bij 2 procent zuurstof tekort kunnen jouw cellen al minder goed functioneren en als je lichaam verzuurd is ga je ook weer sneller verouderen.

Verder kijken wij ernaar hoeveel collageen, bindweefsel en elastine er nog in jouw lichaam aanwezig is. En wat je cellulaire leeftijdis (die is meestal 20 tot 30 jaar ouder dan je werkelijke leeftijd!)

Vervolgens kijken wij of je veel ontstekingen in je lichaam heb. Ontstekingen veroorzaken namelijk veel huidproblemenHet niveau aan giftige stoffen zoals kwik, lood, E-nummer en andere zware metalen wordt zichtbaar. Wat ook weer belangrijk is om te weten als je jouw huidveroudering stop wilt zetten.

Als laatste geeft de test inzicht in hoeveel vrije radicalen jouw lichaam bevat, waardoor je huid onnodig snel veroudert en wat je kunt doen zodat je huid glanzend, vol en gezond blijft.

Deze test is ontwikkeld in samenwerking met NaturopaatRassie Erasmus en hij zal het onderzoek van de RC wangslijmtest uitvoeren.

Stap 4. Kennismakingsbehandeling: Naar aanleiding van het huidonderzoeken de echografie, ontvang je een behandeling die past bij jouw huidconditie. Tijdens je kennismakingsbehandeling maken we een keus uit de CollageenElastineBooster, Carboxybehandeling of een lichte peeling. De behandeling is er puur op gericht om je huid een opper te geven en de tekorten te herstellen.

Stap 5. Thuisprogramma advies: Je krijgt advies over welke huidverzorgingsproducten het beste zijn voor jouw huid en welke preparaten ( supplementen) bijdragen tot de snelste resultaten.

Ontdek de kracht van 100% natuurlijke huidverjongingsproducten

Dagelijks wordt ons lichaam blootgesteld aan gifstoffen. Gifstoffen uit eten, onze omgeving en cosmetica zorgen voor een versnelde en vroegtijdige veroudering van de huid.

Wij werken met 100% natuurlijke verzorgingsproducten, waarbij het merk Mukti zelfs helemaal organisch is.

Wil jij…

  • De oorzaak van huidveroudering aanpakken, in plaats van alleen de symptomen?
  • Weten hoe het is gesteld met niet alleen de gezondheid van je huid, maar ook met die van je lichaam?
  • Verlost zijn van tijdelijke oplossingen zoals botox en fillers en daadwerkelijke je huid verjongen?
  • Geld besparen voor onnodige en niet bij jouw huid passende behandelingen en producten, omdat je nu wél weet wat jouw huid nodig heeft?

Investeer in je gezondheid en verbeter jouw huid op een natuurlijke, zichtbare en doelgerichte manier!

Kies voor de unieke Elim Huidherstel formule! Voor slechts 247,- helpen huidspecialiste Carinda en haar team van natuurgeneeskundige specialisten jou met het bereiken van de ideale huid.

De formule zorgt voor:

  • Een gladde, egale en volle huid.
  • Zonder rimpeltjes en lijntjes.
  • Verstevigde gezichtscontouren.
  • Een jonger en frisser uiterlijk.
  • Meer energie.
  • De optimale gezondheid.

* tijdens je volgende afspraak wordtde uitslag van de RC wanglijmtest besproken. Je krijgt dan ook een verslag van je uitslag mee naar huis.

Wil jij huidveroudering                  stop zetten?