Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113
 

Huidherstel formule

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Een gezonde spijsvertering en immuunsysteem is de basis voor een natuurlijke gezonde huid die er stralend, vol en jeugdig uitziet.

 • Zie jij te weinig resultaat van je huidbehandelingen of van de producten voor je huid?
 • Zie jij in de spiegel een mooie gezonde vrouw, of zie steeds nieuwe rimpels die maar blijven komen?
 • Voel jij je jong en vitaal, maar vertelt je gezicht een ander verhaal?
 • Wist je dat je genen maar voor 10 % de oorzaak zijn van een oude doffe en gerimpelde huid?

Een slappe doffe huid, rimpels, acné en tal van andere klachten en problemen worden veroorzaakt door problemen in je darmwand zoals uitstulpingen en ontstekingen. En als je huid ongezond en dof is, raken ook de bloedvaten in je huid, hals en ingewanden verslapt waardoor de problemen zich opstapelen en verergeren.

En dat zie je in de spiegel en je gezicht; een doffe huid met rimpels en oneffenheden die er niet aantrekkelijk en niet sexy uitziet!

Maar dat hoeft niet zo te zijn…

Je jong voelen en er net zo uitzien? Dat heb je zelf in de hand!

Mijn naam is Carinda Brand en samen met mijn team van natuurgeneeskundige huidspecialisten zorg ik ervoor dat je huid gladder en voller wordt, weer gaat stralen en je rimpels verdwijnen waardoor je er jonger uitziet en je je jonger voelt. Met de door mij ontwikkelde unieke Huid Herstel Formule richten mijn team ik ons op natuurlijke verjonging van jouw huid waardoor je meer energie krijgt, een optimale gezondheid en stralende look

Verder heb ik samen met naturopaat Rassie Erasmus van het Centrum voor natuurgeneeskunde POMT, de RC wangslijmtest ontwikkeld. Met de combinatie van de Huid Herstel Formule en de RC wangslijmtest onderzoeken we de oorzaak van een slappe huid, rimpels, acné, rosacea, gelaatseczeem of bijvoorbeeld een droge huid.

Een gezonde spijsvertering en immuunsysteem is de basis voor een natuurlijke gezonde huid die er stralend, vol en jeugdig uitziet.

Na het onderzoek weet je precies wat jouw lichaam nodig heeft voor een optimale werking van je darmen, ingewanden en immuunsysteem en stellen dan samen jouw persoonlijke behandelplan op voor een optimaal resultaat.

Wil jij ook precies weten hoe je huid en gezondheid ervoor staat?

Lees dan uit welke 5 elementen onze Huid herstel Formule bestaat die samen een compleet beeld van jouw gezondheid vormen.

 • Een huidmeting om de staat van jouw huid vast te stellen zodat die precies bekend is en bekend is waar aandacht aan besteed moet worden
 • De RC Wangslijmtest voor de werking van je immuunsysteem en je organen waarmee we ook meteen je echte cel-leeftijd meten (en die is meestal 20 tot 30 jaar meer dan je bent!)
 • Een intensief behandelingsonderzoek en huidbehandeling waarmee de basis wordt gelegd voor jouw persoonlijke behandelplan en welke cosmeceuticalsprecies bij jou passen
 • Een interne huid- en gezondheidsevaluatie in de vorm van een persoonlijke behandelingsformule inclusief de speciaal voor jou samengestelde cosmeceuticalsdie veel verder gaan dan een crème of masker.
 • Binnen 2 weken krijg je uitnodiging voor een gratis adviesgesprek van 15 minuten met naturopaat Rassie Erasmus (t.w.v. €195,-) op basis van de uitslag van de RC Wangslijmtest inclusief een persoonlijk behandelplan

Een volledige gezondheidsscan; een onbetaalbaar en veilig gevoel.

Wat gaat de Elim Huid Herstel Formule jou concreet opleveren? Met de Elim Huid Herstel Formule weet je precies…

 • Hoe je spijsvertering- en immuunsysteem ervoor staan, de opname van voedingsstoffen en de staat van jouw organen, simpelweg, hoe gezond je bent.
 • Hoeveel cellulaire zuurstof jouw cellen bevatten en je cellulaire leeftijd, en welke behandelingsvorm het beste resultaat geeft.
 • Hoeveel bindweefsel, collageen en elastine er nog in je huid zit en wat er nodig is om dat tekort weer aan te vullen zodat je huid weer glad, soepel en egaal wordt.
 • Of je hormoonbalans in orde is, tekort hebt aan vitaminen en mineralen, voedingsallergieën of ontstekingen hebt en hoeveel giftige stoffen zoals kwik, lood en andere zware metalen er in jouw lichaam zitten.
 • Hoeveel vrije radicalen jouw lichaam bevat waardoor je huid onnodig snel veroudert en wat je kunt doen zodat je huid glanzend, vol en gezond blijft.
 • Of je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw type huid.
 • Wil je weten hoe gezond je bent en wat jij zelf kunt doen voor een mooie, egale, volle, stralende en gezonde huid?

Maak dan nu een afspraak voor behandelplan waarmee je er weer eruit gaat zien zoals je je voelt; jong, jeugdig en vitaal!

Het volledige Huid Herstel Formule plan vraagt een investering in jezelf van slechts €247,00

Hiervoor ontvang je het complete programma, van huidmeting tot gezondheidsevaluatie en een gratis adviesgesprek van 15 minuten t.w.v. €197,00.

Een investering waar je een leven lang profijt van zullen hebben, Jij en je huid zijn het waard!