Huidherstel formule stop huidveroudering

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Elim Instituut helpt jou met het bereiken van een gezonde huid, met de unieke Elim huidherstel formule. Deze formule is een bewezen en effectieve manier om de huid daadwerkelijk te verjongen.

De formule bestaat uit 5 stappen, die samen een compleet beeld van jouw gezondheid vormen. De huidherstel formule dient als leidraad voor de behandelingen en cosmeceuticals producten en preparaten, waardoor een resultaatgerichte behandelwijze ontstaat.

Stap 1: Elim huidherstel formule onderzoek

Tijdens stap 1 kunnen we doormiddel van de huidmeting precies achterhalen wat jouw huid nodig heeft om te verbeteren. We kijken o.a., naar je vocht, vet en elastine gehalten. Er wordt een huidechografie uitgevoerd, waardoor ik kan zien hoeveel collageen en elastine er in de huid aanwezig is. Er wordt gekeken naar de beschermlaag van je huid of deze nog in een goede staat is. Als je beschermlaag niet goed is, zal je huid veel sneller verouderen en ontstaat er veel sneller zonneschade.

Er wordt ook een wangslijmtest afgenomen bij stap 1. De wangslijmtest is uniek, Elim Instituut is de enige huidspecialist in Nederland die op deze manier daadwerkelijk kan inzien hoe het is gesteld met de gezondheid van het lichaam én de huid en hierdoor een volledig bij jouw passende behandeling geeft.

Met de wangslijmtest wordt duidelijk:

–       Hoe je darmen functioneren, worden je vitamines (uit voeding maar ook supplementen) wel goed opgenomen?
–       Hoe staat je immuunsysteem ervoor?
–       Wat de mate van cellulaire zuurstof in je huid is.
–       Wat je cellulaire leeftijd is (deze is meestal 20 tot 30 jaar ouder dan je werkelijke leeftijd!) Verder kijken wij ernaar hoeveel collageen, bindweefsel en elastine er nog in jouw lichaam aanwezig is.
–       Of en in welke mate er ontstekingen in je lichaam zijn. Ontstekingen veroorzaken namelijk veel huidproblemen. Het niveau aan giftige stoffen zoals kwik, lood, E-nummers en andere zware metalen worden zichtbaar. Wat ook weer belangrijk is om te weten als je jouw huidveroudering stop wilt zetten.
–       Hoeveel vrije radicalen er in het lichaam zijn. Door vrije radicalen ontstaat vroegtijdige huidveroudering.

Deze test is ontwikkeld in samenwerking met Naturopaat Rassie Erasmus en hij zal het onderzoek van de RC wangslijmtest uitvoeren.

Stap 2: Cosmeceuticals huidproducten

Cosmeceutical is een samenvoeging van de woorden ‘cosmetic’ (cosmetisch) en ‘farmaceutical’ (geneesmiddel). Cosmeceuticals zijn verzorgingsproducten die tussen schoonheidsverzorging en geneesmiddelen in liggen.

Deze producten werken niet alleen oppervlakkig, maar ook in de diepere lagen van de huid (levende cellen laag). Doordat zij dieper in de huid werken dan bijvoorbeeld cosmetica, stimuleren deze producten daadwerkelijk de collageen en elastine productie (verantwoordelijk voor een stevige en egale huid). De werkstoffen in een cosmeceutical zijn in staat de huid blijvend te veranderen. De concentratie werkstoffen liggen veel hoger dan in een cosmeticalijn.

Omdat ik daadwerkelijk de huid wil verbeteren, heb ik gekozen voor Cosmeceuticals in mijn salon en omdat we in ons dagelijks leven al genoeg worden blootgesteld aan gifstoffen, vind ik het belangrijk om gebruik te maken van 100% organische producten.

Stap 3: Beauty Preparaten – supplementen

Helaas zitten er in onze voeding veel minder vitaminen en mineralen dan 20 jaar geleden. Daarnaast ervaren we meer stress, hebben we een ongezonde levensstijl en krijgen we te maken met schadelijke externe invloeden (zoals milieuvervuiling). Dit alles heeft ook een negatieve invloed op de huid.

De huid verdient daarom best wel wat extra hulp in de vorm van nutricosmetics (supplementen). Nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Stap 4: huid verjongende behandelingen

Naast de juiste voeding van binnenuit, zorgen de juiste behandelingen voor snellere en betere resultaten bij het verjongen van de huid. Een behandeling waar ik zelf helemaal weg van ben, is de Dermapen. De Dermapen maakt door middel van 11 minuscuul vibrerende naaldjes kleine gaatjes in de huid. Deze gaatjes zie of voel je niet, maar ze doen wel degelijk hun werk. De huid gaat hierdoor namelijk het huideigen herstelmechanisme activeren, waardoor er een verhoogde productie van zowel collageen als elastine ontstaat.

 

Daarnaast is behandeling met de Exilis ook zeer geschikt voor het verjongen van de huid. De Exilis Protégé radiofrequentie methode is dé oplossing om het volume in je huid terug te brengen. Het zet de huid aan om op een natuurlijke en gezonde manier collageen en elastine aan te maken. Daarnaast vult het rimpels op een natuurlijke manier op.

Elim Instituut biedt daarnaast nog vele andere schoonheidsbehandelingen, waardoor er altijd een behandeling is die het beste past bij jouw huid.

Stap 5: Elim huidherstel voedingsschema

Nutricosmetics helpen het lichaam om vitaminen en andere essentiële stoffen aan te vullen. Natuurlijk blijft het echter zeer belangrijk om gezond te eten. Verse voeding, seizoen producten en zo weinig mogelijk bewerkt voedsel, zullen jouw huid laten stralen. Samen met Naturopaat Rassie Erasmus heb ik het Elim Huidherstel voedingsschema ontwikkeld. Het schema is zeer volledig, maar toch makkelijk om te gebruiken in je dagelijkse voedingskeuzes. Je weet precies welke voeding bijdraagt aan een gezonde huid en welke voeding huidveroudering tegengaat. En je leert welke voeding je niet moet combineren, waardoor de huid juist sneller veroudert.

Het huidherstel voedingsschema zorgt dat de eerder genoemde stappen beter hun werk kunnen doen.

Elim S.K.I.N. methode®

De stappen uit de Elim huidherstel formule, vormen samen de SKIN-methode. Onze SKIN-methode zorgt ervoor dat de huidfunctie weer hersteld, zodat de huid voller, strakker en gladder wordt. Door middel van deze effectieve methode wordt botox overbodig gemaakt. Ontstekingen, littekens en rode vlekken worden zichtbaar verminderd.

Hoe is de unieke, natuurlijke SKIN-methode opgebouwd?

Speciale behandelingen: De S staat voor de “Speciale behandelingen” waarmee we werken in ons instituut. De combinatie tussen de nieuwste medische apparatuur met onze unieke persoonlijke behandelmethodes verbeteren je huid met een langdurig resultaat.

Krachtige resultaten: De K staat voor een “Krachtig resultaat” en deze bereiken we door de huid van te voren te onderzoeken met het Elim huidherstel onderzoek. Hierdoor krijgen wij inzicht in de tekorten, denk aan bindweefsel en collageen en kunnen deze gaan herstellen met cosmeceuticals die doordringen in de levende huidlaag.

Intern van binnenuit: De I staat voor “Intern van binnen uit”, wij pakken de oorzaak van het probleem ook van binnen aan. Wij werken met voeding voor de huid, Beauty preparaten (supplementen) waardoor de huid voller en steviger wordt, de rimpels verminderen en het energieniveau van de klant stijgt. Tevens ontvang je persoonlijke voedings- en bewegingsadviezen.

Natuurlijke wijze: De N staat voor “ Natuurlijke wijze”, wij werken alleen met natuurlijke producten zonder chemische kleur-, geurstoffen, paraffine en minerale olie.

Wil jij ook aan de slag met de Elim Huidherstel Formule? Stuur mij dan een mail naar info@eliminstituut.nl

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>