Huidonderzoek behandelingen

Om jouw achterliggende oorzaken van jouw huidveroudering en huidproblemen snel en effectief te achterhalen is een huidonderzoek in de diepte nodig. Hiervoor gebruik ik diverse onderzoeksmethodes.

De RC wangslijmtest ontwikkeld door mijzelf en Naturopaat Rassie Erasmus laat je de interne oorzaken van huidveroudering en huidproblemen zien vanuit je darmen en cellen. Daarnaast bekijken we o.a. hiermee of je bepaalde vitamines tekorten hebt en of er allergieën aanwezig zijn.


De Skin-scan stelt mij in staat om pigmentatie en onderliggende melanocyten vroegtijdig waar te nemen. Daarnaast kan ik met de SKIN-scan ook jouw huidconditie bepalen om te kijken welke huidproducten jouw huid exact nodig heeft om te kunnen verbeteren.

De Collageen-scan stelt mij in staat om je verschillende bindweefsellagen en je kwaliteit daarvan te onderzoeken. Doormiddel van een echo kunnen we in je huid kijken om zo te kijken hoe je collageen en bindweefsel ervoor staat maar ook je beschermlaag.


Zonder een gedegen onderzoek is het niet mogelijk om een speciaal op maat samengesteld voor jouw huidverouderingsklachten en/of huidproblemen samen te stellen. Pas nadat ik een grondige diagnose heb kunnen stellen ben ik in staat om een individueel specifieke behandelingsformule samen te stellen voor jou.


Zomaar huidproducten en supplementen gaan gebruiken zonder te kijken wat jij nodig hebt leidt niet tot het gewenste resultaat. Er moet eerst bovenwater komen wat je specifieke oorzaken zijn van huidveroudering en huidproblemen.


Laat je zelf niet misleiden door verkooppraatjes die snelle oplossingen bieden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een grondig onderzoek met een persoonsgebonden bijpassende behandelingsformule.Lees Onze Laatste
Huid Tips


Cleanser de gouden regelen voor een mooie huid
Cleanser de gouden regel voor een mooie huid. In de Middeleeuwen werd baden gezien als een soort van rare seksuele[...]
Parabenen moet jij absoluut vermijden – les 3
Parabenen in cosmetica moet je absoluut vermijden. Het is niet makkelijk om te bepalen welke huidverzorging je het beste kunt[...]
Parfum giftige stoffen in cosmetica – les 2
Parfum, of het nu voor Moederdag is, een verrassing voor onze verjaardag of een andere gelegenheid, we worden er altijd[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Elim Instituut

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam

Tel: 078 - 69 11113

Email: info@eliminstituut.nl
© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap

Wil jij
      huidveroudering       stop zetten?