Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113

Heb je huidproblemen? Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn. Door huidproblemen voel je je vaak ongemakkelijk wanneer andere mensen dichtbij je staan of je aankijken. Wij van Elim Instituut willen én kunnen er alles aan doen om jouw huidproblemen verleden tijd te laten zijn. Door onze eigen ontwikkelde unieke SKIN-methode® is het mogelijk de oorzaak van jouw huidprobleem te achterhalen en effectief op te lossen.

Huidverbetering op maat

Elim Instituut werkt anders dan andere huidinstituten. Wij werken van buiten en binnenuit aan de huid én gebruiken andere huidproducten dan anderen. Producten van Image Skincare, DermaQuest en Laviesage helpen ons bij het aanpakken van huidproblemen en aandoeningen. Wij richten ons op de ‘levende huidlaag’. Dit doen we door de ontbrekende huidstoffen weer aan te vullen daar waar we tekorten kunnen achterhalen door middel van de SKIN-scan.

De huidproducten die Elim Instituut hiervoor gebruikt zijn zeer effectief. Veel tevreden klanten gingen je voor! Deze producten zijn niet te verkrijgen bij de drogisterij, apotheek of parfumerie. Alleen erkende en gecertificeerde huidklinieken mogen ze gebruiken. Dat maakt de behandelingen van Elim Instituut als huidkliniek onderscheidend van andere klinieken, instituten en mogelijkheden.

Een grondige analyse is de basis

Iedere huid is anders, ook die van jou. Voordat wij beginnen met het behandelen van je huid, bespreken we eerst wat je klachten en wensen zijn. Daarna maken we een SKIN-scan van je huid. Hierdoor kunnen wij precies achterhalen wat jouw huid nodig heeft om zich weer optimaal te kunnen herstellen.

Daarnaast is het mogelijk om door middel van de RC wangslijmtest de oorzaak van het huidprobleem te achterhalen. Alleen op die manier kunnen wij huidverbetering op maat aanbieden en zo acné littekens, bruine vlekken op je huid, vervelende roodheid op de wangen of een drogere huid, effectief behandelen.

Acne

Acne

Acne littekens

Acne littekens

Couperose / Rosacea

Couperose / Rosacea