Raak van je huidproblemen af

Acne

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Huidproblemen kunnen erg vervelend zijn en kunnen ook invloed op je gesteldheid hebben. Veel van de huidproblemen kunnen echter met een goede behandeling verholpen worden. Voor diverse aandoeningen en huidproblemen zijn behandelingen mogelijk en Elim Instituut kan je bij veel van deze problemen goed helpen.

Je kunt bij Elim Instituut terecht als je last hebt van acne rosacea, last van puisten hebt, van kraaienpootjes af wilt en meer vrij normale huidproblemen. Maar ook voor specialistische behandelingen heeft Elim Instituut diverse mogelijkheden. Dit varieert zoal van couperose- behandeling tot rosacea behandeling en van acne littekens behandelen tot het aanpakken van bruine vlekken in het gezicht.

Raak van jouw huidproblemen af

Heb je huidproblemen? Wij begrijpen dat dat erg vervelend kan zijn. Door huidproblemen kun je jezelf ongemakkelijk voelen als andere mensen bijvoorbeeld dichtbij je staan of je aankijken. Wij van Elim Instituut willen en kunnen met onze behandelingen er alles aan doen om uw huidproblemen verleden tijd te laten zijn. Elim Instituut is gespecialiseerd in:

–       behandelen van acne (‘puistjes’);
–       verminderen van kraaienpootjes;
–       behandelen van couperose en rosacea;
–       verminderen van ontsierende acne littekens en bruine vlekken in het gezicht.

Huidverbetering op maat

Elim Instituut werkt anders dan andere huidinstituten. Elim Instituut gebruikt andere middelen voor het aanpakken van huidproblemen en aandoeningen. Wij richten ons op de cellulaire aanpak en dat wil zeggen dat we ons richten op levende huidlaag en de stoffen in jouw lichaam. De huidproducten die Elim Instituut hiervoor gebruikt zijn effectief doordat ze speciaal ontwikkeld zijn voor de oplossing van huidproblemen.

De huidproducten die Elim Instituut gebruikt bij de couperose-behandeling, rosacea behandeling, gezichtsbehandeling en meer zijn niet te verkrijgen bij de lokale drogisterij. Deze huidproducten zijn enkel voor erkende huidklinieken en dat maakt de behandelingen van Elim Instituut als huidkliniek onderscheidend van alle andere mogelijkheden.

Wij passen de huidverbetering op maat aan, want iedere huid is anders dus dan is er ook een andere aanpak voor huid verstrakken, huid verjongen en huid verbeteren nodig. Hetzelfde geldt voor het oplossen van huidproblemen. Voordat wij onze behandeling beginnen zullen we eerst goed met jou alle klachten doorspreken en een huidscan maken.

Aan de hand van die resultaten en bevindingen zullen we onze behandeling speciaal afstemmen op wat het beste is om te doen om van de acne rosacea af te geraken. Of wat het beste is om te doen om acne te behandelen evenals couperose aan te pakken en alle andere huidklachten.

De behandelingen voor huidproblemen bij Elim Instituut

Elim Instituut werkt met beproefde behandelingswijzen en hoogwaardige huidproducten en merken. Hieronder een overzicht van veel behandelingswijzen die wij in onze praktijk toepassen.

Acne

Acne weghalen kan binnen 4 tot 6 weken en de resultaten zijn werkelijk verbluffend. Ook voor acne littekens weghalen.

Grove poriën/littekens

Een gladde huid zonder littekens of grove poriën, wie wil dat niet?

Couperose-behandeling/Rosacea behandeling

Een egale huid zonder die vervelende rode adertjes. Je hebt al vanalles geprobeerd, maar je krijgt het niet beter. Elim Instituut maak daar een einde aan met een effectieve couperose-behandeling en/of rosacea behandeling.

Huid irritatie/Eczeem

Je wilt geen jeuk en irritatie meer in je gezicht en je weet niet wat je moet doen om het weg te krijgen.

Gedehydrateerde/droge huid

Wil je het vocht herstellen en jouw droogte aanpakken? Dan is het belangrijk dat je een product gebruikt welke daadwerkelijk de levende huidlaag bereikt om je huid weer in balans te brengen.

Pigmentvlekken

Je wil nu weleens van die vervelende vlekken in je gezicht af. Bruine vlekken in het gezicht of andere soort vlekken zijn met een behandeling van Elim Instituut snel verleden tijd.

Last van puisten, bruine vlekken in het gezicht of acne rosacea. Allemaal veelvoorkomende huidproblemen en met een gezichtsbehandeling bij Elim Instituut raak je snel van deze problemen af.

Maak vandaag nog een afspraak met onze huidkliniek nabij Rotterdam en profiteer van een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>