Huidproducten van Elim Instituut, direct resultaat!

Huidverjonging

Dagelijks komt je huid in aanraking met zon, wind, kou en luchtvervuiling. Deze laten de nodige sporen achter waardoor je huid sneller kan verouderen. Daarom is het gebruik van en goede dagcrème essentieel. Deze helpt jouw huid beschermen tegen de invloeden van buitenaf door de aanwezige anti oxidanten. En het hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt. In DermaQuest zitten al deze actieve werkstoffen en die zorgen ervoor dat jouw huid optimaal beschermt is en zo weinig mogelijk schade ondervindt.


REVIEW van Adriana

Ik gebruik de huidproducten al 4 weken, en ik zie echt veel verschil in mijn huid, het is veel gladder en glanst veel meer. Heb daarvoor veel producten geprobeerd en zag geen verschil. Zelf mijn man ziet dat mijn huid er al veel beter uitziet. Ik ben nog maar net begonnen en nu ook mijn tweede peeling ondergaan en ik merk dat het de volgende dag gelijk weer helemaal glad is. Dus het kan alleen nog maar mooier worden als ik een paar weken verder ben. Ik kan Elim instituut zeker aan andere aanraden. Klik hier voor meer reviews.

Elim Instituut is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen. Het is onze passie om jou te helpen af te rekenen met jouw huidprobleem.

De meeste producten vanuit de winkel werken alleen op de bovenste huidlaag. Hierdoor werken ze aan de verzorging van jouw huid. Wil je effectief resultaat bereiken, dan kan dit alleen door te werken op je levende huidlaag. Dit kan met cosmeceuticals producten en nutricosmetics, de producten die je hier vindt. Klik hier voor meer informatie  of kijk in onze webshop www.elinshop.nl
Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author

>