Huidspecialist Rotterdam

Huidspecialist Rotterdam – Elim Instituut is een betrouwbare en ervaren huidspecialist in Rotterdam en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van milde en ernstige huidproblemen. Met onze unieke aanpak SKIN methode werken wij van binnen en buiten met de beste huidproducten en geven uw huid direct zichtbaar resultaat. Elim Instituut is de huidspecialist in Rotterdam voor een gezonde, jongere huid met een vitale uitstraling. Bent u benieuwd naar onze behandelingen? Neem contact met ons op voor professioneel advies of maak online een afspraak voor een huidscan. Deze scan geeft ons specifieke en gedetailleerde informatie die nodig is voor het meest optimale en beste resultaat.

Maak online uw afspraak

Erkende en gecertificeerde huidkliniek
In tegenstelling tot andere huidinstituten richt Elim Instituut zich op de levende huidlaag. Wij gaan op zoek naar de ontbrekende huidstoffen om deze vervolgens weer aan te vullen. Elim Instituut is een erkende en gecertificeerde huidkliniek en maakt gebruik van effectieve huidproducten die niet te verkrijgen zijn bij de drogisterij, apotheek of parfumerie.

Huidspecialist Rotterdam

Met onze jarenlange ervaring, enorme kennis en onze unieke en bekroonde SKIN-methode helpt uw huidspecialist in Rotterdam de huid te krijgen waarnaar u zo verlangt. Met onze methode behandelen we succesvol acne littekens, werken we kraaienpootjes weg en pakken we lijntjes of de verslapte huid effectief aan. Reken af van uw huidprobleem en maak online een afspraak bij uw huidspecialist in Rotterdam.

Vraag een huidscan aan bij dé huidspecialist in Rotterdam

De huidscan van Elim Instituut geeft ons hele specifieke en gedetailleerde informatie die nodig is om voor het meest optimale resultaat te zorgen. De huidscan vertelt ons precies wat wel en niet goed is voor uw huid. De huidspecialist in Rotterdam stelt vervolgens een behandelplan op maat op om een gezonde, jongere huid met een vitale uitstraling te kunnen realiseren. Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem contact met ons op voor gedegen advies op maat.

>