De huidverbetering mogelijkheden

Acne littekens

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

De huidverbetering mogelijkheden bij Elim Instituut. Onze huid vernieuwt zich om de 30 dagen, maar naarmate we ouder worden zal dit proces vertragen, waardoor je celdeling achteruit gaat en je huid zich minder snel gaat vernieuwen.

Dat heeft een zichtbaar effect op de huid en als je niet tevreden bent over hoe je huid zich ontwikkeld, dan heeft Elim Instituut hier verschillende oplossingen voor. Je bent van harte welkom in onze huidkliniek nabij Rotterdam, Den Haag en Dordrecht waar we je graag verder helpen.

Elim Instituut werkt met verschillende hoog aangeschreven apparaten en middelen om je huid te verbeteren en dit kan zowel aangepakt worden met effectieve huidproducten, maar ook met specialistische apparatuur zoals de Exilis Protégé.

Ook voor een microdermabrasie behandeling kun je bij Elim Instituut terecht. Door een microdermabrasie behandeling zal er een verbetering in de huidstructuur ontstaan en dat zal de huidconditie weer verbeteren.

Dat heeft te maken met het gegeven dat het proces van dode huidcellen afvoeren en nieuwe huidcellen aanmaken sneller gaat. De microdermabrasie behandeling is een bewezen effectieve methode om de huid te verbeteren.

Ook kan de microdermabrasie behandeling toegepast worden voor acne littekens behandeling, acne weghalen, last van puistjes, zonbeschadiging, rimpels en meer veelvoorkomende huidproblemen.

Huid verbeteren met de Exilis Protégé

Elim Instituut gebruikt voor de huid verbeteren en huid verjongen de Exilis Protégé wat de meest efficiënte en veilige RF-technologie vandaag de dag is. De Exilis Protégé kan toegepast worden voor huid verbeteren, maar ook voor huidverjonging en een gezichtsbehandeling. Daarnaast is het zeer effectief om de huid te verstrakken.

In onze huidkliniek nabij Rotterdam voeren wij onze microdermabrasie behandeling en Exilis Protégé behandeling uit met de hoogste zorg op het best haalbare resultaat met als gevolg een huid die beter, fijner en vitaler aanvoelt.

De Exilis Protégé werkt met radio frequentie technologie en met slechts enkele behandelingen zal je spectaculaire resultaten zien in de huid verbeteringen en huid verjonging. De Exilis Protégé is wat dat betreft perfect voor rimpels weghalen, huid verstrakken en meer.

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>