HuidverjongingHuidverjonging behandelingen

Wil jij nu eens af van die grauwe sluier op je gezicht? Heb jij er genoeg van dat anderen je ouder schatten dan dat je eigenlijk bent? Minder rimpels, een gezonde, gladde en strakke huid en een vitale uitstraling en beter in je vel zitten? Wie wil dat nou niet?! Het klinkt als een droom, maar niets is minder waar; wij kunnen je helpen dit te bereiken. Elim Instituut hanteert diverse geavanceerde en medisch beproefde methodes om jouw huid te verbeteren, je huid te verjongen en je huid te verstrakken.

Door onze eigen uniek ontwikkelde SKIN-methode® is het mogelijk de oorzaak van jouw huidverouderingsproces te achterhalen en effectief op te lossen, zodat je écht huidverjonging krijgt op en natuurlijke manier. Elim Instituut heeft haar werkwijze zo ingesteld dat er specialistisch wordt gekeken naar huid verjongen en huid verbeteren op cel- en bindweefsel niveau.

huidverjonging

Huidverjonging cellulaire aanpak

Vanuit een cellulaire aanpak (gericht op de zichtbare huid, de levende huidlaag en het aanvullen van ontbrekende huidstoffen) en door gebruik te maken van hoogwaardige huidproducten en specifieke methodes, behaal je bij Elim Instituut échte resultaten.

Dat kan zijn voor rimpels weghalen, het aanpakken van bruine vlekken in het gezicht, maar ook voor ingevallen wangen of het verstrakken van een verslapte huid.


Wij gebruiken voor elke behandeling, of het nu een gezichtsbehandeling of een behandeling met apparatuur is, de beste huidproducten zoals Image Skincare en Dermaquest. Zo werken wij veel met de Exilis Protégé, het nieuwste en meest innovatieve apparaat op de markt om de huid te verbeteren, de huid te verstrakken en de huid te verjongen.

huidverjonging

Huidverjonging grondige analyse als basis

Voorafgaand aan een behandeling willen we alles weten over jouw huid en over de factoren welke van invloed kunnen zijn op jouw verouderingsproces. Een klinische huid-anamnese afnemen behoren bij Elim Instituut, in tegenstelling tot andere huidspecialisten, tot de inventarisatie mogelijkheden van jouw huidverouderingsproces.


Als eerste starten we met de SKIN-scan om jouw huidconditie te kunnen vaststellen. Voor een nog gerichter advies raden wij de RC wanglijmtest aan, zodat we kunnen achterhalen waardoor je huid veroudert en wat de tekorten in huid en lichaam zijn.

Een grondige huidmeting is de basis, daarna inventariseren wij de wensen.


Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je bereiken? Aansluitend stellen wij een behandelplan op maat op. Alleen dan kunnen wij het huidverouderingsproces grondig aanpakken en de huid strakker maken, de huid verjongen en de huid verbeteren.Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Elim Instituut

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam

Tel: 078 - 69 11113

Email: info@eliminstituut.nl
© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap