HuidverjongingHuidverjonging behandelingen

Wil jij nu eens af van die grauwe sluier op je gezicht? Heb jij er genoeg van dat anderen je ouder schatten dan dat je eigenlijk bent? Minder rimpels, een gezonde, gladde en strakke huid en een vitale uitstraling en beter in je vel zitten? Wie wil dat nou niet?! Het klinkt als een droom, maar niets is minder waar; wij kunnen je helpen dit te bereiken. Elim Instituut hanteert diverse geavanceerde en medisch beproefde methodes om jouw huid te verbeteren, je huid te verjongen en je huid te verstrakken.


Door onze eigen uniek ontwikkelde SKIN-methode® is het mogelijk de oorzaak van jouw huidverouderings-proces te achterhalen en effectief op te lossen, zodat je écht huidverjonging krijgt op en natuurlijke manier. Elim Instituut heeft haar werkwijze zo ingesteld dat er specialistisch wordt gekeken naar huid verjongen en huid verbeteren op cel- en bindweefsel niveau.

huidverjonging

Huidverjonging cellulaire aanpak

Vanuit een cellulaire aanpak (gericht op de zichtbare huid, de levende huidlaag en het aanvullen van ontbrekende huidstoffen) en door gebruik te maken van hoogwaardige huidproducten en specifieke methodes, behaal je bij Elim Instituut échte resultaten. Dat kan zijn voor rimpels weghalen, het aanpakken van bruine vlekken in het gezicht, maar ook voor ingevallen wangen of het verstrakken van een verslapte huid.


Wij gebruiken voor elke behandeling, of het nu een gezichtsbehandeling of een behandeling met apparatuur is, de beste huidproducten zoals Image Skincare en Dermaquest. Zo werken wij veel met de Exilis Protégé, het nieuwste en meest innovatieve apparaat op de markt om de huid te verbeteren, de huid te verstrakken en de huid te verjongen.

huidverjonging

Huidverjonging grondige analyse als basis

Voorafgaand aan een behandeling willen we alles weten over jouw huid en over de factoren welke van invloed kunnen zijn op jouw verouderings-proces. Een klinische huid-anamnese afnemen behoren bij Elim Instituut, in tegenstelling tot andere huidspecialisten, tot de inventarisatie mogelijkheden van jouw huidverouderingsproces.


Als eerste starten we met de SKIN-scan om jouw huidconditie te kunnen vaststellen. Voor een nog gerichter advies raden wij de RC wanglijmtest aan, zodat we kunnen achterhalen waardoor je huid veroudert en wat de tekorten in huid en lichaam zijn.

Een grondige huidmeting is de basis, daarna inventariseren wij de wensen.


Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je bereiken? Aansluitend stellen wij een behandelplan op maat op. Alleen dan kunnen wij het huidverouderingsproces grondig aanpakken en de huid strakker maken, de huid verjongen en de huid verbeteren.Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>