Er 10 jaar jonger uitzien, wie wil dat niet?

Huidverjonging

Huidproblemen-behandelingen

Minder rimpels, een gezondere huid, een gladdere huid, een strakke huid, een vitale uitstraling en beter in je vel zitten. Het klinkt als een droom, maar niets is minder waar; wij kunnen je hierbij helpen dit te bereiken. Elim Instituut hanteert diverse methoden voor de huid verbeteren, huid verjongen en de huid verstrakken.

Wij hebben daar verschillende oplossingen voor, zodat wij aan alle wensen tegemoet kunnen komen. Dit kan een gezichtsbehandeling zijn, maar ook een Dermapen behandeling of een Dermaroller behandeling. Elim Instituut heeft haar werkwijze zo ingesteld dat er specialistisch gekeken wordt naar huid verjongen en huid verbeteren op celniveau.

Vanuit een cellulaire aanpak (gericht op de zichtbare huid, de levende huidlaag en de stoffen in je lichaam) en door gebruik te maken van hoogwaardige huidproducten en specifieke methoden behaal je bij Elim Instituut echte resultaten. Dat kan zijn voor rimpels weghalen, het aanpakken van bruine vlekken in het gezicht, maar ook voor ingevallen wangen of het verstrakken van een verslapte huid.

Wij gebruiken voor elke behandeling – of het nu een gezichtsbehandeling is of de aanpak van je huid op een andere plek op je lichaam – de beste huidproducten en apparaten. Zo werken wij veel met de Exilis Protégé, het nieuwste en meest innovatieve apparaat op de markt voor de huid verbeteren, huid verstrakken en huid verjongen. Voorafgaand aan een behandeling willen we alles weten over je huid en over de factoren welke van invloed kunnen zijn. Inventariseren, de huid scannen en overleggen is belangrijk, daarna gaan we pas beginnen met de gezichtsbehandeling of huidbehandeling.

Onze behandelingen

Elim Instituut werkt met beproefde behandelingswijzen en hoogwaardige producten en merken. Hieronder een overzicht van veel behandelingswijzen die wij in onze praktijk toepassen.

Bio Skinlight therapie

Deze methode werkt om de spierspanning te herstellen zodat je huid weer stevig wordt. Daarnaast word je collageen gestimuleerd waardoor je huid voller er steviger wordt.

PhotonLaser- celverbetering

Is gebaseerd op een toepassing van geconcentreerd, non-thermisch (koud)licht op cellulair niveau. Licht doet leven, is een eerste levensbehoefte en geeft energie. Het licht dringt tot diep in de huid door zodat het werkt op de versteviging van de huid.

Collageen Booster

Is gebaseerd op rood- en infrarood licht.  Hierbij zijn voornamelijk onze huidcellen de ontvangers van deze lichtgolven. Met name die cellen die zorgen voor hernieuwde aanmaak van collageen en elastine.

Aesthetic injector &  Hyaluronzuur filler

Dit  is een methode waarmee rimpels verminderen met lichaamseigen stof hyaluronzuur huidfiller. Eén behandeling houdt 6 tot 9 maanden aan en de behandeling is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.

Behandelingen met Nutricosmetics

Het gebruiken van voedingssupplementen die de huid van binnenuit beter beschermen tegen veroudering en uv-licht.

Dermapen behandeling

De Dermapen behandeling is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig intact. De behandeling is veel minder pijnlijk dan de Dermaroller behandeling en geeft zelfs een beter resultaat.

Dermaroller behandeling

De Dermaroller behandeling is een speciale methode die de huid aanzet zichzelf te herstellen. De resultaten ervan overtreffen zelfs laserbehandelingen.

Image Skincare-behandelingen

Producten van Image Skincare behandelen het weefsel onder de oppervlakte van de huid, waardoor je huid effectief verbetert.

Medische microdermabrasie behandeling

Een gezonde en gladde huid wordt verkregen via een microdermabrasie behandeling door het werken met kristallen die je huid ontdoen van de bovenste laag.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>