Huidverouderingsproblemen?

Huidverbetering

Huidverouderingsproblemen

Huidverouderingsproblemen we krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. Wil jij ook weten hoe je jouw verouderingsproces stop kan zetten? Voel jij je soms moe en uitgeput en is dit terug te zien aan je huid? Zou je willen dat je jouw huidleeftijd echt een paar jaar terug kan zetten zonder mes of botox? Als dit herkenbaar is, dan heb ik iets voor je wat je zeker zal interesseren.

Maar laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Carinda Brand en ik  help mensen met huidverouderingsproblemen om er weer jong en vitaal uit te zien zonder operatieve ingrepen te hoeven ondergaan, zelfs als ze denken dat er niets meer aan te doen valt.

Heb je net als ik momenten dat je in de spiegel kijkt en je jouw huid achteruit ziet hollen

Omdat ik last van darmklachten had, ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij daarvan af kon helpen. Zo kwam ik terecht bij Rassie Erasmus van Centrum voor natuurgeneeskunde POMT in Ridderkerk. Hij deed een test om te kijken hoe we mijn darmklachten konden aanpakken en daaruit kwam ook dat mijn celleeftijd 63 jaar was. Vandaar dat ik dus zag dat mijn huid nu al begon te verslappen. Hij vertelde mij dat als ik last van darmklachten heb, je voedingstoffen niet goed opgenomen worden en daardoor gaat je huid en bindweefsel sneller verouderen.

Voordat ik ervan afwist dat je huid in directe verbinding staat met je darmen, was ik altijd op zoek naar een oplossing voor mijn eigen acne klachten. Ik vermoedde dat er veel meer aan de hand moest zijn omdat de normale huidbehandelingen en huidproducten voor mij niet voldoende resultaat gaf. De media doet je vaak geloven dat een simpele crème alleen de oplossing is.

95% van je huidverouderingsproblemenje heb je zelf in de hand

Wist je eigenlijk dat de meeste mensen vanaf hun 30ste levensjaar in hun gezicht veel te snel gaan verouderen?

En wist je dat tot en met 60 % van alle vrouwen nooit een effectieve oplossing kunnen vinden voor hun verouderingsklachten?

En wist je dat 95 % van je huidveroudering je zelf in de hand hebt?

Ik ga je zo vertellen hoe je jouw verslapte huid in je gezicht enkele jaren terug kan draaien. Je gaat ontdekken waarom het nog niet eerder gelukt is en daarna laat ik je zien hoe je jouwverouderingsproces stop kan zetten.

Want als je dacht dat huidveroudering vervelend is, wat dacht je als je huidveroudering een voorteken zouden kunnen zijn van interne ziekteprocessen.

Huidverouderingsproblemen de effectieve oplossing om de oorzaak aan te pakken

En vandaar dat ik het even met je wil hebben over de Exilis protege en de RC wangslijmtest.

Ik kreeg namelijk mensen met huidverouderingsklachten die vaak veel verschillende behandelingen en producten geprobeerd hadden zonder zichtbaar resultaat.

En die mensen wilde ik helpen door de oorzaak van hun huidverouderingsproces te achterhalen om ze zo een mooie gezonde en jonge uitziende huid te bieden en tegelijkertijd ze te helpen om een betere gezondheid te bekomen.

Huidverouderingsproblemen door exclusieve samenwerking de beste resultaten

Dus ik besloot om met Rassie Erasmus onze kennis en opgedaande ervaring te bundelen en van daaruit de RC wangslijm test te ontwikkelen. Door deze test kunnen wij de oorzaak van huidveroudering achterhalen. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar een effectief apparaat wat een facelift kan geven op en natuurlijke manier. Daarom werk ik met de Exilis Protege dat als enigste radiofrequentie apparaat doordrinkt tot in je onderste huidlagen.

Het oplossen van huidverslapping en rimpels met de exilis protege is makkelijk.

Je heb maar 4 tot 6 behandelingen nodig om een facelift te krijgen zonder operatie en daarna heb jemaar minimaal 1 behandeling per half jaar nodig als onderhoud.

Met de exilis protege kun je huidverslapping, rimpels en volume afname in je huid effectief oplossen.  De exilis zorgt ervoor dat je huid weer nieuw collageen gaat aanmaken, waardoor je huid voller en stevigere wordt en rimpels verminderen.

Dus als jij wilt weten waardoor je huid veroudert en een facelift wilt zonder operatie? Maak dan een afspraak met mij. Ik raad altijd aan om eerst een afspraak te maken voor de SKIN-scan zodat we een persoonlijk huidplan voor jou kunnen opstellen.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>