Hyaluronzuur filler

Botox

Hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur voor al je er jonger wilt uitzien en je rimpels op een natuurlijke manier verminderen?

Aesthetic injector &  Hyaluronzuur filler  voor een jongere en rimpelvrije huid

Aesthetic injector & hyaluronzuur filler is een methode waarmee rimpels verminderen met lichaamseigen stof hyaluronzuur huidfiller. Is je huid belangrijk voor je en wil je er stralend en gezond uitzien met minder rimpels? Dan zijn wij je hiermee graag van dienst. Onze aanpak op celniveau levert je zichtbaar resultaat op: minder rimpels en een vitalere uitstraling!

Hoe ontstaan rimpels?

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt er minder onderhuids bindweefsel, collageen en elastine aangemaakt. Daarnaast daalt ook de productie van hyaluronzuur. Deze stof is van nature in het lichaam aanwezig, maar wordt minder als we ouder worden. Wanneer dit gebeurt, krijg je zichtbare lijntjes en rimpels.

De behandeling van rimpels met de Aesthetic injector & Hyaluronzuur filler methode

Dankzij de unieke Aesthetic injector & hyaluronzuur filler  is het mogelijk om rimpels op te vullen door middel van mesotherapie met een hyaluronzuur filler. Dit is gebaseerd op het toedienen van een hyaluronzuur filler met micro injecties op zo’n 1 tot 2 mm diepte in de huid. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos. De filler is 100% biologisch afbreekbaar.

Minder rimpels door de Aesthetic injector &  Hyaluronzuur filler methode!

Het hyaluronzuur vult de ruimtes tussen de cellen op waardoor fijne lijntjes en rimpels minder diep worden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je huid weer collageen en elastine gaat aanmaken. Met als resultaat dat ook je huidconditie verbetert.

Veilig en zowel CE- als FDA-gecertificeerd

– Geen lokale verdoving nodig!– Direct, natuurlijk en duurzaam resultaat.– Onmiddellijke hydratatie in de huid.– Bevordering van de vorming van collageen (door activering van fibroblasten).– Puurste hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en is 100 % biologisch afbreekbaar

Voordelen van Aesthetic injector &  Hyaluronzuur filler methode:

– Diep: slechts 1 behandeling , resultaat 6 tot 8 maanden– Contour: slechts 1 behandeling, resultaat 4 tot 8 maanden

Toepassingen van Aesthetic injector &  Hyaluronzuur filler methode:

– Voorhoofd rimpels– Glabellalijnen (frons rimpels)– Periorbitalelijnen (kraaienpootjes)– Ingevallen wangen– Nasolabiale rimpels (neuslippenlijn)– Liplijnen (rokerslijntjes)– Marionetlijnen (mondhoeken)

Het Elim-huid verbeterplan:

Echte huidverbeteringen komen tot stand door de juiste behandelingen in combinatie met kwalitatieve huidverbeteringsproducten en aangevuld met de juiste Nutricosmetics (voeding voor uw huid). Wil je jou huid op een natuurlijke manier verjongen, lees hier hoe onze aanpak op celniveau voor thuis je huid jonger en vitaler maakt. En lees hier meer over het Elim-huid verbeterplan!

Wat heeft mijn huid nodig?

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen en wat dit in jou geval kost? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod. Je krijgt dan een intakegesprek met de huidspecialiste, er wordt een diepgaande huidscan gemaakt, je krijgt een proefbehandeling en een uitgebreid huidadvies met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorend tarief.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>