Ik kreeg last van een droge en slappe huid

Geen categorie

We willen allemaal een oogverblindende mooie huid. Een stralende huid die blaakt van gezondheid. Maar na verloop van tijd gaat de conditie van onze huid achteruit. Onze huid vernieuwt zich om de 30 dagen, maar naarmate we ouder worden vertraagd dit proces waardoor de celdeling achteruit gaat en uw huid zich minder snel gaat vernieuwen. Dit heeft helaas een zichtbaar en ongewenst effect op de huid. De mooie gladde en glanzende huid dreigt plaats te maken voor een huid die getekend wordt door zichtbare achteruitgang.

Lees hier de review van Annet de Kluyver

Omdat ik steeds meer last kreeg van een heel droge, slappe huid ging ik op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste. Ik kwam bij het Elim Instituut in Alblasserdam terecht en dat is een goede keus gebleken. Mijn huid had duidelijk meer nodig dan alleen een crème.

Ik ben naast goede verzorgingsproducten ook voedingssupplementen gaan gebruiken en al na drie weken is het resultaat zichtbaar: mijn gezichtshuid is gladder maar vooral ook de extreem droge huid van onderarmen en onderbenen is een stuk opgeknapt. Carinda Brand van het Elim Instituut is iemand met veel verstand van zaken. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Iedere huid is anders, ook die van u. Voordat wij beginnen met het behandelen van uw huid bespreken we eerst met u wat uw klachten zijn en maken we een scan van uw huid. Alleen op die manier kunnen wij u huidverbetering op maat aanbieden en zo uw huid strakker maken, uw huid verjongen en uw huid verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author