Intraceuticals zuurstofbehandeling

Huidverbetering

Intraceuticals zuurstofbehandeling. Wil je ook minder lijntjes, een stralende huid en direct resultaat? De zuurstof fbehandeling van Intraceuticals is een nieuwe therapie die al na één behandeling zichtbare verbeteringen geeft. De huid wordt gelift en ziet er weer jeugdig uit.

De behandeling vermindert rimpels en lijntjes vervagen, je huid ziet er weer stralend uit zonder naalden, inspuitingen of pijn. De serums bevatten onder meer hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van onze huid, alsmede vitamines en krachtige anti-oxidanten. Deze behandeling is voor zowel dames als heren.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die de huid van nature heeft. Bij het ouder worden vermindert de aanmaak. Hyaluronzuur zorgt er voor dat vocht in de huid vastgehouden kan worden. Vocht is essentieel voor een gezonde, glanzende, veerkrachtige en stevige huid. Na een grondige reiniging wordt uw gezicht behandeld met de O2 Intraceuticals Infusion. Een fijne behandeling die aanvoelt als een frisse massage. De werkstoffen en de zuurstof worden in de huid gebracht onder osmotische druk (3,5 bar). Al na één behandeling zal je er jonger en mooier uitzien en je ook zo voelen.

Rejuvenate behandeling

Het stimuleert de regeneratie van cellen, vernieuwt elasticiteit en collageen productie en zorgt voor een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

Opulence whitening behandeling

Combinatie van plantaardige oplichtende bestanddelen en super geconcentreerd vitamine C om ongelijke pigmentatie te herstellen en de huid te laten stralen. Krachtige anti-oxidanten bestrijden vrije radicalen en een hoge concentratie moisturizers zorgen voor een perfecte hydratatie.

Atoxelene serum 15 minuten extra te boeken bij een behandeling

Het serum bevat anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden en een gezonde celgroei bevorderen. Te gebruiken bij fronslijntjes, kraaienpootjes, expressielijnen en rimpels. Uitsluitend in combinatie met een van bovenstaande behandelingen.

Doe nu de online gratis huidtest. Je krijgt dan tips om je huid beter en gezond te houden.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author

>