IPL ontharen

Huidverbetering

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

IPL ontharen. Vrijwel iedereen heeft wel ergens ongewenste haargroei. Voor de een is het puur een ergernis, voor de ander kan het een schaamtegevoel oproepen met emotionele gevolgen waardoor ze zich beperkt voelen in hun sociale leven.

Er zijn verschillende zones waar ongewenste haargroei voorkomt: de benen, de oksels, de bikinilijn, de rug of het gezicht. Vaak een ergerlijk en soms onoverkomelijk probleem.

Kies je ervoor om de ongewenste haargroei weg te halen door te epileren, harsen of scheren, dan zal je dat moeten blijven herhalen. De haargroei verdwijnt tijdelijk, maar komt altijd en snel weer terug. Bijkomend nadeel is dat scheren stoppeltjes achterlaat! En bij harsen of epileren zult u tussendoor ook steeds moeten wachten tot de haren lang genoeg zijn om het opnieuw te kunnen doen, maar ondertussen zijn ze wel zichtbaar.

De reguliere manieren om ongewenste haargroei tegen te gaan zijn dus verreweg van ideaal.

Je kunt er ook voor kiezen om de haren definitief te laten verwijderen, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te maken over onverwachte situaties. De haren verdwijnen en komen nooit meer terug. Je huid is het hele jaar door glad en vrij van stoppeltjes.

IPL ontharen hoe komt het eigenlijk

Ongewenste haargroei is een verzamelterm voor onder andere overbeharing. Maar het is ook een term die veel wordt gebruikt voor de benaming van haargroei op plekken waar dat ongewenst is op basis van het modebeeld. Wat voor de ene persoon ongewenste haargroei is, kan voor een ander geen enkel probleem zijn.

IPL ontharen wat is er nodig

Bij Elim Instituut verwijderen we ongewenst lichaamshaar definitief met een IPL behandeling. Bij een IPL behandeling wordt met lichtimpulsen een hoge warmte energie opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd. Overigens is de IPL behandeling geheel pijnloos!

Wij maken gebruik van zeer professionele apparatuur die hoog aangeschreven staat, zodat we je ook daadwerkelijk het meest optimaal haalbare resultaat kunnen bieden voor definitieve ontharing.

Voor een haarvermindering van 80% tot 90% moet je 6 tot 8 keer worden behandeld. Een behandeling is pijnloos en zal eens per twee maanden plaatsvinden. Nadien is het raadzaam om het één keer per jaar of per twee jaar te herhalen met slechts 1 behandeling.

IPL ontharen waarom kan Elim instituut je helpen

Elim Instituut heeft met haar jarenlange ervaring zeer veel positieve resultaten geboekt, waardoor wij je kunnen verzekeren van een effectieve behandeling met langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews hebben van onze klanten.

Doorbreek de cyclus van het verwijderen van ongewenst lichaamshaar en maak vandaag nog een afspraak voor jouw eerste IPL behandeling bij Elim Instituut.

 

 

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>