Ben jij klaar voor daadwerkelijke, zichtbare en natuurlijke huidverjonging?

 

Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en jeugdige huid,

zonder botox, fillers en dat je onder het mes moet.

Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst 150,- korting!

Voor een complete huidscan + microdermabrasie of huidverjongende

collageen & elastine behandeling.

Één van de populairste, innovatiefste en meest effectieve behandelingen van dit moment.00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
arrow-down


quote-left

Wat ik heel fijn vind aan het Elim Instituut is dat er advies op maat gegeven wordt. Carinda kijkt naar wat jouw huid nodig heeft (qua voeding/ producten/ behandelingen) en adviseert je hierin. Ze deelt haar kennis graag met je. Ik ben al jarenlang een heel tevreden klant!

quote-right

Elise de Hoop

quote-left

Vorige week ben ik sinds langer tijd weer bij Carinda geweest. Ik had om financiële redenen even geen producten bij haar afgenomen maar wat een getob was dat. Uiteindelijk heb ik meer geld uitgegeven aan allerlei probeersels die niets uithaalden en best wat troep bevatten. Ik ben dus weer helemaal terug naar de producten van Carinda en voel na een week al resultaat. Rustiger huid en minder trekkerig. Ook ben ik voor een behandeling geweest (irritaties/littekens in het gezicht) en het is nog vrij kort om te zeggen maar ik heb ook echt het idee dat de littekens al minder vurig en zichtbaar zijn! Happy me :) 

quote-right

Christine Plaisier

quote-left

Ik kwam met huid vermoeidheidsklachten en vergrote poriën bij Carinda. Mijn ervaring is zeer positief. Het resultaat is merkbaar en ik ben zeer tevreden.

quote-right

Majdi Abuamru


arrow-down

Wanneer je niet lekker in je vel zit ....

en steeds meer rimpels en een verslapte huid krijgt, straal je deze onzekerheid (onbewust) uit naar je omgeving.

Helaas grijpen veel vrouwen en mannen steeds vaker naar (giftige) en tijdelijke oplossingen voor het verjongen en verbeteren van de huid, zoals fillers en botox.


Het Elim Instituut heeft door middel van honderden vrouwen die jou voorgingen, inmiddels bewezen dat de huid op een natuurlijke, maar zeer effectieve manier kan worden verjongd.


Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, Rimepels

Rimpels 

worden minder zichtbaar

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

verminderen en verdwijnen

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, stevigheid, facelift

 Stevigheid

wordt terug gewonnen

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie,

Jeudigheid 

wordt hersteld

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, anti- aging

 Anti-aging 

veroudering om in verjonging

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, droogte

Droogte

 wordt hersteld

Huidverjonging, Acne, Elim Instituut, Microdermabrasie, vocht herstel

Vocht herstel

de belangrijkste basis

Acne

reken hiermee voorgoed af


Wil jij je weer goed voelen en jezelf in de spiegel aan kunnen kijken met een frisse en jeugdige blik?


Complimenten van je omgeving ontvangen over hoe fantastisch je er de laatste tijd uitziet?


Op een structurele wijze je huid blijven verbeteren en verjongen, zonder dat je je ieder half jaar opnieuw moet laten behandelen met injectables?


Injectables zijn tenslotte niet de oplossing van het probleem, maar slechts het kortstondig behandelen van de symptomen hiervan.
​​

Acne

Over Carinda Brand

Carinda Brand is een gepassioneerde huidspecialist. Liefde voor de huid is haar drijfveer. Iedere dag opnieuw verbetert zij resultaatgericht, zichtbaar en effectief de huid van haar klanten.


Door haar kennis en meer als 14 jaar ervaring heeft zij inmiddels honderden klanten geholpen bij het verkrijgen van een gezonde huid, met als doelstelling iedere huid kan op een natuurlijke manier huidproblemen afkomen, zonder giftige medicijnen of botox.


Carinda is met Elim Instituut marktleider op het gebied van huidproblemen & huidveroudering. Alhoewel het stukje ontspanning tijdens een behandeling zeker niet ontbreekt, ligt de focus vooral op het daadwerkelijk verbeteren van de huid.?


“Wij pakken de oorzaak aan van je huidveroudering & huidproblemen aan en niet alleen de symptomen. Wist je veel huidproblemen begint in je darmen? Als je maagdarm systeem niet optimaal functioneert, dan zullen er zeer toxische afvalstoffen in je lymfesysteem terecht komen en vandaar naar je huid getransporteerd worden, met als gevolg dus huidproblemen.” Maar ook je collageen word sneller afgebroken waardoor je huid sneller verouderd.
Waaruit Bestaat De Kennismakingsaanbieding:

arrow-down

Stap 1: SKIN-ScanDeze uitgebreide huidscan zie wat jij niet ziet. Hoeveel vocht is er in jouw huid aanwezig? 


Ook kunnen we hiermee zien of je een vette of droge huid hebt. Acne komt namelijk niet alleen voor bij een vette huid. Je kunt ook acne hebben met een droge huid en misschien gebruik je dan dus wel de verkeerde producten waardoor de acne alleen maar erger wordt.


Veel producten uit de winkel bevatten ook nog eens parafine. Deze parafine legt een laagje over je huid waardoor hij niet meer kan ademen. Wij geven de voorkeur aan producten zonder parafine en middelen die juist de ontstekingen verminderen en je huid herstellen.Stap 2: Microdermabrasie Of Collageen Elastine Booster behandeling


Onze medische huidpeelings bevatten de werkzame stoffen AHA en BHA, wat respectievelijk staat voor Glycolzuur en Salicylzuur. Het glycolzuur bevordert de exfoliatie van de dode huidcellen en zorgt ook voor celvernieuwing.


Het salicylzuur werkt daarentegen kalmerend op de talgklieren en zorgt dat de poriën gezuiverd worden.


De combinatie van deze twee stoffen zorgt dat de huid goed gereinigd wordt en nieuwe ontstekingen minder snel zullen ontstaan.


Een medische huidpeeling kan alleen een positief resultaat bewerkstelligen als er gebruikt word gemaakt van een huidpeeling die op celniveau werkt. Een extra voordeel hiervan is dat je ook snel resultaat ziet. Stap 3: Terug Naar Het LichaamOok al gebruiken wij ook van buitenaf ondersteunende behandelmethoden, de binnenkant van het lichaam verliezen we hierbij niet uit het oog. 


Het doel is om de darmen in balans te brengen en hier helpt ook een uitgebalanceerd eetpatroon bij. Wij geven advies over de juiste voeding om acne te voorkomen en te verminderen.


Onze voedingssupplementen zorgen dat je darmen weer optimaal kunnen functioneren. Ze remmen de talgproductie, verminderen de ontstekingen en zorgen dat je hormonen weer in balans komen.
Optie; RC Wanglijmtest


Huidproblemen oplossen 


Iedereen wil graag een mooie huid en we doen er van alles aan om dit te bewerkstelligen. Toch zien we hierbij vaak wat over het hoofd. Als je namelijk een mooie en jeugdige huid wilt behouden dan moet je beginnen met je lichaam gezond te maken of gezond te houden. Hier ligt namelijk de basis van een mooie huid.

Van binnenuit of van buitenaf?

De meeste huidproblemen worden voornamelijk van buitenaf behandeld. Zelfs dermatologen en schoonheidsspecialisten kiezen over het algemeen voor een uitwendige behandeling. Zo schrijft een arts bij acne soms antibiotica voor en bij eczeem een vette crème of corticosteroïden. Rimpels en lijnen probeert men tegenwoordig met botox en fillers op te lossen.

RC Wangslijmtest

Toch ontstaan huidproblemen meestal niet in de huid, maar in de darmen. De huid is hierbij slechts een weerspiegeling van je interne gezondheid. Als je darmen goed functioneren, ziet je huid er ook beter uit. Om je darmen goed te kunnen laten functioneren moet je lichaam in een gezonde staat zijn.


Elim Instituut kijkt verder dan alleen je huid, wij proberen inzicht te krijgen in de reden van je huidprobleem om het daadwerkelijk op te lossen. Met bijvoorbeeld de revolutionaire RC Wangslijmtest kunnen we de interne gezondheid van het lichaam uitgebreid testen.


Enter your text here...

Veel gestelde vragen:

Ik ga nooit naar een salon, want ik zie toch geen resultaat

Ik heb geen tijd voor een bezoek aan een salon

Ik vind een bezoek aan de salon te kostbaar

Mijn huid is niet geschikt voor deze behandeling

Wat houdt de Elim huidherstel formule in?

Mijn huid is heel gevoelig, kan ik dan wel kiezen voor de Elim Huidherstel Formule?

Waarom kun je mij helpen?

Ik eet al heel gezond en wil geen preparaten slikken

Wacht niet langer en gun jezelf en jouw huid deze fantastische manier om kennis te maken met het Elim Instituut!


*** deze aanbieding is alleen voor nieuwe klanten***

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds


© 2019 Elim Instituut - All rights Reserved

Kerksingel 16

2951 GE  Alblasserdam

Tel: 078-6911113

info@eliminstituut.nl


Aangesloten bij:

Huidspecialist
Anbos
>