Laviesage 
Laviesage

De liefde voor je huid moet natuurlijk van twee kanten komen!
Wil je een strakkere, gezondere en meer vitale huid? Dan is Laviesage het perfecte product dat van binnenuit werkt en je huid zichtbaar verbetert!

Laviesage

Laviesage werkt van binnenuit

Laviesage legt de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarde voor een goede huidconditie.


Laviesage: goede voeding en ons lichaam


Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is een eigensoort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten we ze “stuk voor stuk” verzorgen zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dat geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij.

Laviesage

Huid is graadmeter

Onze huid is een soort graadmeter van hoe we de binnenkant verzorgen. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond, komen we slaap te kort? Het is direct aan je gezicht af te lezen. Met Laviesage kun je hier wat aan doen.


Gezonde celdeling


We weten eigenlijk wel dat onze huid continu wordt vernieuwd. Iedere 28 dagen maken onze cellen zo’n nieuwe buitenkant die is voortgekomen uit het voedsel dat we tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare “grondstoffen” die we uit ons eten moeten halen. Uiteraard geldt dit even zo goed voor de binnenkant. Want ons gehele lichaam is een samenspel van degeneratie en generatie.   

Oorzaak veroudering

Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Kunnen we dit proces omkeren dan worden we gezonder, omdat ons lichaam zich dan richt op de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Dat zie je dan uiteraard ook direct aan je huid. Je kunt gerust stellen: je bent wat je eet!


Laviesage: Natuurlijke facelift


Met Laviesage krijg je een ‘natuurlijke’ facelift. Meer collageen in je huid kan uw contouren verbeteren, vouwen en rimpels verzachten, meer volume brengen en het vochtgehalte verhogen, zelfs littekens verbeteren. Meer Elastine zorgt voor een natuurlijke lift, een strakkere huid en voorkomt een dubbele kin. Door het natuurlijke anti-aging effect haal je vele jaren van je gezicht af. 


Laviesage 100 % natuurlijk


Laviesage bevat natuurlijke ingrediënten en zijn krachtiger, effectiever en bieden betere bescherming dan (natuurlijke) synthetische producten vanuit de winkel. Ze zeggen vaak dat producten uit de winkel natuurlijk zijn, maar zijn natuurlijk synthetisch nagemaakt. Dit kan niet worden opgenomen door het lichaam, dus je plast het gewoon weer uit waardoor het geen werking heeftLees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>