LaviesageLaviesage

De liefde voor je huid moet natuurlijk van twee kanten komen!
Wil je een strakkere, gezondere en meer vitale huid? Dan is Laviesage het perfecte product dat van binnenuit werkt en je huid zichtbaar verbetert!

Laviesage

Laviesage werkt van binnenuit

Laviesage legt de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarde voor een goede huidconditie.


Laviesage: goede voeding en ons lichaam


Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is een eigensoort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten we ze “stuk voor stuk” verzorgen zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dat geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij.

Laviesage

Huid is graadmeter

Onze huid is een soort graadmeter van hoe we de binnenkant verzorgen. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond, komen we slaap te kort? Het is direct aan je gezicht af te lezen. Met Laviesage kun je hier wat aan doen.


Gezonde celdeling


We weten eigenlijk wel dat onze huid continu wordt vernieuwd. Iedere 28 dagen maken onze cellen zo’n nieuwe buitenkant die is voortgekomen uit het voedsel dat we tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare “grondstoffen” die we uit ons eten moeten halen. Uiteraard geldt dit even zo goed voor de binnenkant. Want ons gehele lichaam is een samenspel van degeneratie en generatie.  

Oorzaak veroudering

Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Kunnen we dit proces omkeren dan worden we gezonder, omdat ons lichaam zich dan richt op de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Dat zie je dan uiteraard ook direct aan je huid. Je kunt gerust stellen: je bent wat je eet!


Laviesage: Natuurlijke facelift


Met Laviesage krijg je een ‘natuurlijke’ facelift. Meer collageen in je huid kan uw contouren verbeteren, vouwen en rimpels verzachten, meer volume brengen en het vochtgehalte verhogen, zelfs littekens verbeteren. Meer Elastine zorgt voor een natuurlijke lift, een strakkere huid en voorkomt een dubbele kin. Door het natuurlijke anti-aging effect haal je vele jaren van je gezicht af. 


Laviesage 100 % natuurlijk


Laviesage bevat natuurlijke ingrediënten en zijn krachtiger, effectiever en bieden betere bescherming dan (natuurlijke) synthetische producten vanuit de winkel. Ze zeggen vaak dat producten uit de winkel natuurlijk zijn, maar zijn natuurlijk synthetisch nagemaakt. Dit kan niet worden opgenomen door het lichaam, dus je plast het gewoon weer uit waardoor het geen werking heeft


Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>