Lycogel de eerste ademende foundation

Huidverbetering

Lycogel presenteert de eerste ademende, kleur corrigerende behandeling die cosmetische en huidverzorgings- technologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren.

Zelfs voor mensen die geen traditionele make-up kunnen verdragen biedt Lycogel hen een huid kalmerende oplossing die de huid er fantastisch laat uit zien.

Lycogel is de enige zuurstof verrijkende foundation met Live Yeast Cell Derivates ter wereld. Deze verrijkt de huid op cellulair niveau met zuurstof. Het is bewezen dat Lycogel niet irriterend is voor mensen met rosacea, vitiligo, dermatitis, acné of een ander soort van gevoelige huid. Het kalmeert de huid en geeft bescherming tegen toekomstige schade door extreme invloeden en UV-straling.

Lycogel breathable camouflage 20 ml

Een onzichtbare dekking die de hele dag stand houd! Lycogel is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. De foundation is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt uw gezicht met parabenen vrije zonbeschermingsfactor.

Lycogel breathable concealer 6 ml

Bevat drie keer de kleurpigment concentratie en maakt daardoor onzuiverheden vrijwel onzichtbaar. Lycogel concealer is verkrijgbaar in vier kleuren en levert een ademende, geconcentreerde dekking die roodheden, littekens, ouderdomsvlekken, donkere kringen, onzuiverheden of andere huidproblemen op een natuurlijke wijze verbergt. Voor plaatselijk gebruik!

Doe nu de online gratis huidtest. Je krijgt dan tips om je huid beter en gezond te houden.

 

 

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author

>