Medische huidpeelings

Acne

Hyaluronzuur filler

Medische huidpeelings. Iedereen wil graag een stralende en mooie huid. Jij toch ook? Maar herken jij ook dat met het verstrijken van de tijd de uitdaging om de huid haar mooie glans te laten behouden steeds groter wordt?

Op een gegeven moment lijkt die egale en glanzende huid die jij ooit had definitief verdwenen. Jouw huid ziet er vaal, grauw en vlekkerig uit. Jouw gezicht oogt vermoeid en je huid kan extreem droog zijn. Wanneer je in de spiegel kijkt, verlang je terug naar de tijd dat jouw stralende huid jouw mondhoeken deed krullen.

Los je dit op met een make-up die jouw huid een kunstmatige glans geeft? Dit is niet langer noodzakelijk! Met de juiste behandeling kan de glanzende en stralende huid weer tevoorschijn komen als nooit tevoren. De kwaliteit van jouw huid verbetert en de huid krijgt weer een frisse jonge uitstraling. De vale, grauwe en vlekkerige huid verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Hoe komt het eigenlijk?

Onze huid vernieuwt zich voortdurend. Echter, met het verstrijken van de tijd krijgt onze huid steeds meer moeite om dit op een optimale manier te doen. Dode huidcellen stapelen zich steeds meer op en de huid verliest haar glans en wordt vaal. Rimpels lijken hierdoor dieper en als gevolg van de ophoping van pigment wordt de huid vlekkerig.

Medische huidpeeling wat is er nodig?

Met onze speciale medische huidpeeling kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met dode en beschadigde huidcellen verwijderen. De afgestorven huidcellen laten los en celdeling wordt gestimuleerd. Door op deze manier de bovenste laag van de huid te verwijderen, komt de gezonde en mooie huid naar het oppervlak. De doffe grauwsluier verdwijnt en maakt plaats voor een stralende, nieuwe huid.

Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat de nieuwe, jonge huidcellen de werkzame stoffen uit de speciale verzorgingsproducten beter opnemen. Hierdoor kan het resultaat, met de juiste verzorging thuis, langer worden vastgehouden.

Medische huidpeeling waarom kan Elim instituut jou helpen?

Elim Instituut heeft met haar jarenlange ervaring zeer veel positieve resultaten geboekt, waardoor wij je kunnen verzekeren van een effectieve behandeling met langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews hebben van onze klanten.

Wordt de baas over je eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat je het gezicht houdt waar je trots op bent.

 

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author

>