Meer huidverslapping door Botox

Botox

botox gevaarlijk

Botox is de merknaam van botuline toxine en wordt vooral gebruikt voor de behandeling van de fronsrimpels tussen de ogen, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes.

De spiertjes ontspannen doordat het botuline toxine ze verlammen. Het gevaar van botox is dat het op een foute plek wordt geïnjecteerd waardoor er andere spiertjes verlamd worden dan dat de bedoeling is. Doordat je spiertjes lam worden gelegd, kun je bijvoorbeeld niet meer fronsen.

Meer huidverslapping door Botox?

Je gezichtsspieren zitten vast aan de huid. Doordat onder andere de spieren met de jaren steeds slapper worden, gaat de huid ook steeds meer hangen. Maar wat als de spieren zo vaak zijn ingespoten dat ze uiteindelijk amper tot niet meer kunnen functioneren en zij de huid niet meer omhoog kunnen houden?

Denk bijvoorbeeld eens aan de wenkbrauwen die naar beneden zijn gezakt na een Botox behandeling tegen fronsrimpels. Of denk eens aan je gezicht die scheef hangt doordat er per ongeluk te veel in je nek is gespoten. Het kan zelfs voorkomen dat de nekspieren zo verslapt zijn dat je niet eens meer kan slikken of je hoofd niet meer omhoog kan houden.

Klik hier om te lezen wat je allemaal kunt doen zonder Botox

Onderzoekers aan de University of Calgary hebben zelfs een nog heftigere ontdekking gedaan. Op het moment dat Botox therapeutisch werd gebruikt in een spier, andere spieren ook begonnen te verslappen die niet ingespoten waren met Botox.

Wij werken er aan om de huid zelf te herstellen en weer te verjongen, zodat je ook op lange termijn een mooie en jongere huid houdt.

Er 10 jaar jonger uitzien, wie wil dat niet?

Minder rimpels, een gezondere huid, gladdere huid, strakke huid, een vitale uitstraling en beter in uw vel zitten. Het klinkt als een droom, maar niets is minder waar: wij kunnen u helpen dit te bereiken. Elim Instituut hanteert diverse methoden om de huid te verbeteren, de huid te verjongen en de huid te verstrakken.

Wij hebben daar verschillende oplossingen voor, zodat wij aan alle wensen tegemoet kunnen komen. Dit kan een gezichtsbehandeling zijn, maar ook een Dermapen behandeling of een Dermaroller behandeling. Elim Instituut heeft haar werkwijze zo ingesteld dat er specialistisch gekeken wordt naar huid verjongen en huid verbeteren op celniveau.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author

>