MerkenNatuurlijke cosmeceutical producten die werkzaam zijn op de levende huidlaag

Elim Instituut gebruikt alleen zeer hoogwaardige natuurlijke farmaceutische huidproducten (cosmeceuticals) die hun werking hebben op de levende huidlaag. Dit in tegenstelling tot producten vanuit de parfumerie, drogist of apotheek die slechts een verzorgende werking hebben op de dode huidlaag. Doordat farmaceutische huidproducten in de diepere huidlagen op cellulair niveau werken, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, verbetert het vochtgehalte en wordt huidvernieuwing gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

Door een combinatie van professionele behandelingen en deze hoogwaardige farmaceutische huidproducten voor thuis, worden verbluffende resultaten geboekt. Zo kunnen wij huidproblemen oplossen en de meest uiteenlopende huidtypes en alle huidcondities effectief verbeteren en herstellen.

Wij werken met de volgende cosmeceuticals producten: Image skincare, Dermaquest, Aesthetico en SkinPhilosophy. Al deze producten zijn vrij van chemische kleur- en geurstoffen, Paraffine, Minerale oliën en Parabenen. Daarnaast zijn de producten op een natuurlijke basis en dierproefvrij.

Optimale huidbescherming zorgt ervoor dat de huid in een goede conditie blijft

Huidverbetering vindt niet alleen plaats door de huid aan de buitenkant en de laag hieronder goed te verzorgen, de resultaten worden nog beter als ontbrekende stoffen in je huid van binnenuit worden aangevuld. Hiervoor gebruiken we bijzondere voedingssupplementen van Laviesage. Deze zijn toegespitst, naast de algemene gezondheid, om vooral de huid te voeden en gezond te houden. Daarom noemen we ze nutricosmetics: voedingssupplementen met het zwaartepunt op de huid.

Er worden speciale nutriënten gebruikt om de huid beter te beschermen tegen veroudering door vrije radicalen en UV-licht. Voorkomen is beter dan genezen, want wat niet beschadigd is hoeft ook niet gerepareerd te worden. Daarnaast gebruiken we producten specifiek gericht op de verbetering van de kwaliteit van de huid. Ze zijn naast veel andere opbouwende stoffen rijk aan collageen, elastine en hyaluronzuur en zorgen voor een gezonde huid van binnenuit.

Echte huidverbetering komt tot stand door de oorzaak aan te pakken

Stel, je wilt vooral de rimpels in je gezicht verminderen. Dan wordt de behandeling daarop toegespitst. Maar als er al een voedingsachterstand is, wat vaak het geval is bij rimpels en huidverslapping, dan vertraagt dat het gewenste resultaat enorm. De werkelijke verbetering komt voort uit de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen, elastine of vochtbinder zoals hyaluronzuur. Dus van binnenuit!

De fibroblasten in de huid dienen daarvoor geactiveerd te worden, wat we doen met behandelingen. Als de fibroblasten goed geactiveerd worden, kunnen ze collageen en/of elasine aanmaken om nieuwe vezels te vormen als de bouwstoffen daarvoor aanwezig zijn. Met cosmeceutical huidproducten en onze unieke SKIN behandelmethodes activeren we de fibroblasten en met Laviesage Nutricosmetics geven we de huid bouwstoffen om meer collageenvezels aan te maken of in het dieper gelegen bindweefsel te komen.

Laviesage Nutricosmetics voorzien in de volledige behoefte om alles aan te vullen waar de fibroblasten behoefte aan hebben. En met alles bedoelen we ook alles, zodat er nergens een “Bottle neck” kan ontstaan. Het complete proces van grondstoffen vanaf de kleinste collageenpeptides tot aan de katalysatoren en co-factoren is compleet voorzien. Zo wordt het gewenste resultaat altijd behaald.

Deze producten werken overal naar behoefte van het lichaam. Ze bouwen net zoveel collageen in je linkerarm als op je wang of in je botten. Je gehele huid wordt daarmee beschermd en verbeterd, niet alleen die van je gezicht. Dat voorkomt dan bijvoorbeeld ook de huidveroudering van buik, bovenbenen of decolleté.

Bestel je producten online

Heeft u nog een mooie huid en wil je dit graag zo houden? Of wil je goede effectieve producten om zelf aan de slag te gaan om je huid effectief te verbeteren? Of ben je bij Elim Instituut geweest en zijn je producten op? Deze kun je bestellen in de Elimshop. Wil je Image bestellen neem dan contact op via info@eliminstituut.nl

Met alleen huidbehandelingen kom je er niet. Juist door de combinatie van behandelingen en hoogwaardige producten van kwalitatieve merken worden de beste resultaten geboekt. Elim Instituut hecht daarom een zeer groot belang aan het werken met bewezen merken.

Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting! 


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>