Microdermabrasie behandeling

Acne

Geef je huid een boost

Microdermabrasie behandeling. Voor een microdermabrasie behandeling ben je bij Elim Instituut aan het juiste adres. Met een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste ‘dode’ laag van je huid verwijderd.

De nieuwe huid die naar voren komt is zacht, egaal en gezond. Bovendien is de nieuwe ‘levende’ huid in staat voedingsstoffen op te nemen. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag tijdens je microdermabrasie behandeling ontstaat er een natuurlijk proces waarin collageen wordt aangemaakt. Je huid blijft intact en de microdermabrasie behandeling is vrijwel pijnloos.

Een microdermabrasie behandeling van Elim Instituut kan worden ingezet bij verschillende huidproblemen. Bovendien zorgt een microdermabrasie behandeling ervoor dat je huid in balans wordt gebracht. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze behandelmethodes? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een kennismaking.

Microdermabrasie behandeling is dé oplossing voor jouw huidprobleem

Huidproblemen zoals acné, rimpels, couperose, eczeem en pigmentvlekken bieden met traditionele schoonheidsbehandelingen niet het gewenste resultaat. Elim Instituut biedt een microdermabrasie behandeling aan als modern en pijnloos alternatief in tegenstelling tot pijnlijke laserbehandelingen en chemische peelings.

Een microdermabrasie behandeling is een natuurlijke behandelmethode om je huid structureel te verbeteren. Afhankelijk van het huidprobleem zal de schoonheidsspecialiste in Rotterdam kiezen voor een oppervlakkige peeling of dieptepeeling. Een microdermabrasie behandeling bij Elim Instituut duurt ongeveer dertig minuten. Na afloop van de behandeling kun je direct je normale activiteiten oppakken.

Informatie microdermabrasie behandeling

Wil je meer informatie ontvangen omtrent een microdermabrasie behandeling bij Elim Instituut? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. De professionele medewerkers van Elim Instituut staan je graag te woord over onze behandelingen.

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van onze kennismakingsaanbieding en de voordelen die het met zich meebrengt. Je wordt voorbereid op een compleet behandeltraject en je krijgt een aantal thuisproducten mee.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>