Microdermabrasie Rotterdam en Den Haag

Geen categorie

Hyaluronzuur filler

Is je huid belangrijk voor je en wil je er stralend en gezond uitzien en jou huid verbeteren?

Dan zijn wij je hiermee graag van dienst. Onze integrale aanpak met microdermabrasie levert je zichtbaar resultaat: echte huidverbetering en een vitalere uitstraling! Wij zijn zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag.

Aanpak met microdermabrasie

Je wilt je huid verbeteren zonder operatieve ingreep? Dan is een aanpak met microdermabrasie een slimme keuze. Want onze aanpak met microdermabrasie zorgt voor een natuurlijk verkregen huidverjonging zonder cosmetische operaties.

Over microdermabrasie in de regio Rotterdam en Den Haag

Microdermabrasie is een veilige, pijnloze en zeer effectieve methode die geschikt is voor de behandeling van verschillende soorten huidproblemen. De werking van microdermabrasie is gebaseerd op zeer fijne kristallen, die je huid ontdoen van de bovenste laag met dode huidcellen. De onderliggende zachte, gladde en gezonde huid komt tevoorschijn dankzij deze effectieve methode van microdermabrasie.

Onze huidspecialisten praktijk is gevestigd in Alblasserdam en zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag!

Elim Instituut is gespecialiseerd in microdermabrasie

Elim Instituut gaat verder waar andere huidbehandelingen en -producten stoppen! Elim Instituut maakt al 10 jaar gebruik van de microdermabrasie methode om mensen te begeleiden die hun huid willen verbeteren, verjongen en gezonder willen maken. Wil je er ook stralend uitzien met een gezonde huid? Wij zijn je graag van dienst!

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling is de huid rood en kunnen er soms kleine schaafwondjes of rode strepen aanwezig zijn. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 24 uur is de meeste roodheid weg (het lijkt of u flink gesport heeft omdat de huid licht egaal rood is). Meestal gaat de huid na 2 dagen licht schilferen.

Aantal microdermabrasie behandelingen

Elke peeling die je ondergaat zal huidverbetering geven en de huid fris en zacht aan laten voelen.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem en van de intensiteit en indringdiepte waarmee behandeld kan worden. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat is het goed om de behandeling in het begin van de sessie elke 2 weken te herhalen. Gemiddeld zijn er 5 tot soms 12 behandelingen nodig. De huidtherapeut zal het behandelplan passend maken bij het probleem.

Na de behandeling

Je kunt de huid kalmeren en herstellen met de aanbevolen crèmes. Het is belangrijk om de huid tot 4 weken na de behandeling goed te beschermen tegen de zon. Tot 3 dagen na de behandeling mogen er geen retinoïden, fruitzuren (AHA’s) of benzoylperoxide in het behandelde gebied gebruikt worden.

Onze regio: Rotterdam – Den Haag en Gouda

Onze huidspecialisten praktijk is gevestigd in Alblasserdam en zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag!

Aantrekkelijke kennismaking

Je wilt weten wat de mogelijkheden zijn om je huid jonger, gezonder en vitaler te maken met microdermabrasie? Dan hebben wij momenteel een aantrekkelijk kennismakingsaanbod waar je tegen een tijdelijk verlaagd tarief gebruik van kunt maken. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van microdermabrasie.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author

>