Microdermabrasie voor een gladde huid

Microdermabrasie

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

De huid is het grootste orgaan wat we hebben. Wanneer de huid problemen geeft, kan het een negatieve invloed hebben op hoe je voelt en hoe je sociaal beweegt. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om de problemen te verbergen onder een dikke laag make-up. Er zijn zelfs mensen die hierdoor sociale activiteiten mijden.

Wanneer je in de spiegel kijkt, wil je niet geconfronteerd worden met onderdelen van jouw uiterlijk waarvan je liever zou hebben dat ze er niet zouden zijn.

Wanneer acne littekens, fijne rimpels/lijntjes, verstopte huid, huidschade door zon, of andere zaken ervoor zorgen dat je niet blij en trots bent op jouw voorkomen, is het tijd om in actie te komen. Met de juiste verzorging en behandeling kunnen deze problemen aanzienlijk worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen. Het verlangen naar een mooie egale huid maakt plaats voor een in werkelijkheid prachtige gladde huid.

Hoe komt het eigenlijk

Onze huid wordt beïnvloed door veel verschillende factoren. Erfelijkheid, voeding, hormoonwisselingen en blootstelling aan schadelijke stoffen en stralingen veroorzaken een diversiteit aan mogelijke huidproblemen. Zichtbare gevolgen zijn onder andere kleurverschillen, vlekjes, oneffenheden, ontstekingen, littekens, rimpels en fijne lijntjes op een huid die ooit mooi gezond en egaal was.

Wat is er nodig

Microdermabrasie is een veilige, pijnloze en zeer effectieve methode die geschikt is voor de behandeling van verschillende soorten huidproblemen. De werking is gebaseerd op zeer fijne kristallen, die je huid ontdoen van de bovenste laag met dode huidcellen.

De huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuw collageenOok worden de poriën minder grof en vervagen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes. De onderliggende zachte, gladde en gezonde huid komt tevoorschijn.

Waarom kan Elim instituut jou helpen

Elim Instituut heeft met haar jarenlange ervaring zeer veel positieve resultaten geboekt, waardoor wij je kunnen verzekeren van een effectieve behandeling met langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews hebben van onze klanten.

Kies ervoor om de huidproblemen die je ervaart aan te pakken. Maak vandaag nog een afspraak.

De huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuw collageenOok worden de poriën minder grof en vervagen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes. De onderliggende zachte, gladde en gezonde huid komt tevoorschijn.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>