Mooie huid in 5 stappen

Huidverjonging

Ontdek hoe ook jij een mooie huid kunt krijgen in 5 stappen. Een mooie huid bij Elim Instituut heeft een gezonde kleur en is strak, stevig en veerkrachtig, vol van volume, heeft geen schilfertjes en is goed gehydrateerd. Is voor jou een mooi huid niet vanzelfsprekend? Lees hieronder de tips wat jij kunt doen om een mooie huid te krijgen.

1. Gebruik huidverbeteringsproducten

Er zijn heel veel verschillende huidproducten op de markt, de meeste zijn huidverzorgingsproducten.  Deze producten hebben echter een beperkte werking. Als je echt jouw huid wilt verjongen, dan kun je veel beter cosmeceuticals producten gebruiken. Want huidverbeteringsproducten werken op de levende huidlaag. Daarmee boek je op een natuurlijke manier het beste resultaat. Bekijk de video om te zien wat dit voor jouw huid kan betekenen.

 

2. Van binnenuit

Huidverjonging komt van binnenuit. De aanmaak van vooral de bouwstoffen collageen en elastine, maar ook andere essentiële bouwstoffen voor je huid nemen af naarmate je ouder wordt. Als je echt goed aan de slag wilt om jouw huid vitaler en gezonder te maken, is het vaak verstandig om natuurlijke voedingssupplementen te gebruiken. Ze vullen het tekort aan eenvoudige huidbouwstoffen aan.

3. Regelmatige verzorging

Als je een strakkere en vitalere huid wenst, dan is regelmatige verzorging een must. Het heeft weinig zin om 3 maanden alles te doen wat helpt om je huid te verjongen om het vervolgens niet dagelijks goed bij te houden. Het is eigenlijk net als sporten: je wilt jouw huid in conditie brengen en houden. Dat vergt tijd en aandacht, maar levert je zeker wat op!

4. Zorg voor ontspanning

Deze tip zal niet moeilijk zijn om te omarmen. Stress en spanning hebben grote invloed op huidveroudering. Dus een dagje spa, een lange wandeling, goed slapen, een middagdutje, een niet al te volle agenda zijn ideaal om te ontspannen. En dit vertraagt het verouderingsproces van je huid. Dus ga genieten, nu en zo veel mogelijk!

5. Bescherming tegen de zon

De zon heeft heel veel positieve elementen. Veel in de zon zijn geeft veel vitamine D3. Maar uv-straling is een bron waardoor je huid sneller veroudert. Als je jouw huid wilt verjongen, dan is het raadzaam om uv-beschermingsproducten te gebruiken voor je gezicht, ook als de zon niet schijnt wat de uv-straling zit altijd in de lucht! Als je dit consequent doet, veroudert jouw huid veel minder snel. En dit is direct zichtbaar.

Dit zijn slechts 5 tips. En uit jarenlange ervaring weet ik hoe het voelt als mijn klanten na verloop van tijd er echt jonger en stralender uit zijn gaan zien en het meeste werk helemaal zelf hebben gedaan!

 Welke tips of adviezen kun je geven omtrent dit onderwerp? We zijn benieuwd naar jouw reactie.

Wil je andere attent maken op dit artikel, deel het dan met je Facebookvrienden of Twittervolgers.
Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author