Natuurlijke facelift Rotterdam

Facelifit

Door de jaren heen zal je huid steeds slapper worden en verouderen. Het kan

natuurlijk zo zijn dat je hier niet tevreden mee bent en als oplossing hebben we een natuurlijke facelift, waardoor we op een gezonde wijze je huid verjongen en huid verstrakken. Wij voeren de natuurlijke facelift gezichtsbehandeling uit in onze huidkliniek nabij Rotterdam.

Voor de natuurlijke facelift gebruiken wij natuurlijke botox en andere effectieve middelen die geen schade aanbrengen op het lichaam, maar tegelijkertijd wel een prachtig resultaat garanderen. Als je huid is verslapt of is verouderd dan kun je voor een natuurlijke facelift gaan, maar ook kun je voor een andere gezichtsbehandeling uitstekend bij Elim Instituut terecht.

Denk dan aan rimpels weghalen, kraaienpootjes behandelen, bruine vlekken in gezicht en meer huidproblemen die je als niet prettig kunt ervaren. De behandelingen en natuurlijke facelift van Elim Instituut zijn professioneel en je zult altijd met een tevreden gevoel onze huidkliniek verlaten. Voor de natuurlijke facelift gebruiken wij diverse huidproducten, zodat de natuurlijke facelift een optimaal resultaat bereikt.

Maak online uw afspraak

Natuurlijke facelift behandeling met de Exilis Protégé

Volumeverlies is de grootste boosdoener die rimpels en huidverslapping veroorzaken. Om dit tegen te gaan is een volume-heropbouw nodig en dit is mogelijk met fillers met hyaluronzuur, laserbehandelingen en facelifts. Dit zijn dure behandelingen en lang niet altijd zonder complicaties. Maar er is een alternatief.

De Exilis Protégé of ook wel Exilis Elite is dé oplossing om het volume terug in de huid te brengen als alternatief op de bovengenoemde opties. De Exilis Elite vult rimpels op een natuurlijke manier op en daarom kan een behandeling met de Exilis Elite ook gezien worden als een natuurlijke facelift. Dat zonder complicaties met als gevolg een mooie, jonge, stevige en egale stralende huid.

Voor een goed resultaat heb je gemiddeld vier behandelingen met de Exilis Elite nodig en nadien gaat het collageen refill proces nog minstens drie maanden na de behandeling door. Het resultaat blijft een jaar tot twee jaar. Om optimaal resultaat te behouden na de behandelingen met de Exilis Elite is het aan te raden om onderhoudsbehandelingen te nemen. Zo’n onderhoudsbehandeling zullen eens per drie tot zes maanden plaatsvinden.

Voor meer informatie over de behandelingen met de Exilis Protégé of ook wel Exilis Elite kun je contact met Elim Instituut opnemen.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!

About the Author

>