Pigmentvlekken verwijderen Beste huidspecialist van Nederland

De nieuwste behandelmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken, doe jij er alles aan om de pigmentvlekken in je gezicht te verbergen? Ga je niet zonder een dikke laag Make-up de deur meer uit, omdat je bang bent dat iedereen ze ziet? Stop, maskeren valt juist véééél meer op!

Dagelijks heb ik vrouwen (en ook mannen) in de praktijk die hinder ondervinden van de pigmentvlekken (ook wel ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd) in het gezicht. Ze ‘voelen’ de ouderdom rechtstreeks hun hart ingaan wanneer ze zichzelf in de spiegel bekijken. Het beïnvloed hun dagelijkse leven en vrolijker worden ze er al helemaal niet van. Het is nu eenmaal zo dat we ouder worden vandaag de dag. Dat is ook helemaal niet erg en juist hééél fijn. Maar, ouderdom komt ook met gebreken (lees pigmentvlekken). De kwaliteit van leven hangt af van hoe jij met deze gebreken omgaat. Blijf je erin hangen? Of, kom je in actie? Het is aan jou!

Elke dag help ik vrouwen én mannen (+45) in mijn praktijk die met dit bijltje hakken. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden om de vlekken te verbergen, maar wat je eigenlijk wilt is dat ze definitief verdwijnen, toch?! Zo word jij toch ’s morgens ook graag wakker met een blijvend mooie en egale huid?

Pigmentvlekken maken je onzeker

Pigmentvlekken kennen verschillende oorzaken. Hoewel het voor een gedeelte erfelijk bepaald is, zijn er ook veel andere (externe) factoren die invloed kunnen hebben op het ontstaan van deze vlekken. Een van de belangrijkste veroorzakers van pigmentvlekken zijn pigmentophopingen (melanocyten ). Deze ontstaan door het te veel en te lang blootstellen van de huid aan de zon (of zonnebank). Daarnaast kunnen pigmentvlekken ook ontstaan na wondjes of acne. Als gevolg van (kleine) ontstekingen maakt de huid pigment aan. Ook hormonale veranderingen, zoals bij een zwangerschap, kunnen pigmentvlekken veroorzaken.

Pigmentvlekken, wat is er nodig?

Gelukkig heeft het Elim Instituut voor jou dé behandeling en dus ook dé oplossing! Bleken van de huid is maar een tijdelijke oplossing. Wij helpen je graag met een effectieve behandeling die ervoor zorgt dat jouw pigmentvlekken verminderen.


Met een doeltreffende medische huidpeeling en speciale behandelingen die de kern van het probleem aanpakken, vormt dit dé sleutel naar beste resultaat. Zo voel jij je weer vrij, jong én energiek en lacht het spiegelbeeld je weer toe!

Waarom kan Elim Instituut jou helpen?

Elim Instituut heeft dit totaalpakket samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Velen zijn je voor gegaan en hebben zeer positieve resultaten geboekt. Onze klanten zijn verzekerd van een effectieve behandeling met een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews hebben van onze klanten.

Wil je een blijvend resultaat en graag afscheid nemen van de vervelende pigmentvlekken? Maak nu een afspraak!
Ben jij klaar voor zichtbare en natuurlijk  
Huidverjonging?

Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en jeugdige huid, zonder dat je onder het mes moet.

Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting!
Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


5 manier om minder stress te hebben en meer te genieten met Kerstmis
Kerstmis, rond deze tijd van het jaar is er een voelbare spanning in de lucht. School is rond Kerstmis even[...]
Ingredienten in Mukti Organics
Mukti Organics bevat onafhankelijke gecertificeerde organische ingrediënten. ze zijn gecertificeerd door COSMOS en ACO die garanderen dat onze producten zijn[...]
7 tips voor een droge jeukende huid in de winter.
Droge jeukende huid winter? Je winter huid kan zich gedragen als een tiener. Is jouw winter huid misschien ook van[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Elim Instituut

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam

Tel: 078 - 69 11113

Email: info@eliminstituut.nl
© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap

Wil jij
      huidveroudering       stop zetten?