Pigmentvlekken verwijderenBeste huidspecialist van N​ederland

De nieuwste ​behandelmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Pigmentvlekken

Doe jij er alles aan om de pigmentvlekken in je gezicht te verbergen? Ga je niet zonder een dikke laag Make-up de deur meer uit, omdat je bang bent dat iedereen ze ziet? Stop, maskeren valt juist véééél meer op!

Dagelijks heb ik vrouwen (en ook mannen) in de praktijk die hinder ondervinden van de pigmentvlekken (ook wel ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd) in het gezicht. Ze ‘voelen’ de ouderdom rechtstreeks hun hart ingaan wanneer ze zichzelf in de spiegel bekijken. Het beïnvloed hun dagelijkse leven en vrolijker worden ze er al helemaal niet van. Het is nu eenmaal zo dat we ouder worden vandaag de dag. Dat is ook helemaal niet erg en juist hééél fijn. Maar, ouderdom komt ook met gebreken (lees pigmentvlekken). De kwaliteit van leven hangt af van hoe jij met deze gebreken omgaat. Blijf je erin hangen? Of, kom je in actie? Het is aan jou!

Elke dag help ik vrouwen én mannen (+45) in mijn praktijk die met dit bijltje hakken. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden om de vlekken te verbergen, maar wat je eigenlijk wilt is dat de pigmentvlekken definitief verdwijnen, toch?! Zo word jij toch ’s morgens ook graag wakker met een blijvend mooie en egale huid?

pigmentvlekken

Pigmentvlekken maken je onzeker

Pigmentvlekken kennen verschillende oorzaken. Hoewel het voor een gedeelte erfelijk bepaald is, zijn er ook veel andere (externe) factoren die invloed kunnen hebben op het ontstaan van deze vlekken. Een van de belangrijkste veroorzakers van pigmentvlekken zijn pigmentophopingen (melanocyten ). Deze ontstaan door het te veel en te lang blootstellen van de huid aan de zon (of zonnebank). Daarnaast kunnen pigmentvlekken ook ontstaan na wondjes of acne. Als gevolg van (kleine) ontstekingen maakt de huid pigment aan. Ook hormonale veranderingen, zoals bij een zwangerschap, kunnen pigmentvlekken veroorzaken.

Wangslijmtest

Pigmentvlekken verwijderen

Gelukkig heeft het Elim Instituut voor jou dé behandeling en dus ook dé oplossing! Bleken van de huid is maar een tijdelijke oplossing. Wij helpen je graag met een effectieve behandeling die ervoor zorgt dat jouw pigmentvlekken verminderen of zelfs te verwijderen.


Met een doeltreffende medische huidpeeling en speciale behandelingen die de kern van het probleem aanpakken, vormt dit dé sleutel naar beste resultaat. Zo voel jij je weer vrij, jong én energiek en lacht het spiegelbeeld je weer toe!

Waarom kan Elim Instituut jou helpen?

Elim Instituut heeft dit totaalpakket samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Velen zijn je voor gegaan en hebben zeer positieve resultaten geboekt. Onze klanten zijn verzekerd van een effectieve behandeling met een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews hebben van onze klanten.

Wil je een blijvend resultaat en graag afscheid nemen van de vervelende pigmentvlekken? Maak nu een afspraak op jouw pigmentvlekken te verwijderen!


Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting!


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>