Rain SoulRain Soul

Wilt u een strakkere, gezondere en meer vitale huid? Dan is Soul het ideale product dat van binnenuit werkt en uw huid zichtbaar verbetert! Niet alleen beter voor uw huid, maar voor uw algehele gezondheid!


Soul, de kracht van zaden!


Voel de verandering in jezelf!

Zaden zijn de basis van het leven! Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen. Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomen. En de producten van Soul bestaat uit krachtige pakjes van deze duurzame voeding!


Soul in combinatie met huidbehandelingen


Bij Elim Instituut werken we altijd op meerdere niveaus aan uw huid. Goede huidbehandelingen zijn zeer krachtig, maar daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de werking van binnenuit. De zaden van Soul in combinatie met onze huidbehandelingen geven de beste resultaten.


De inhoud van Soul


De zaden van Soul zijn niet genetisch gemoderniseerd en bestaan puur uit natuurlijke zaden die koud geperst worden. Welke zaden zitten erin Soul?

  • Zwarte komijnzaad (nootmuskaatbloem). Dit zaad is adaptogeen, wat betekent dat het de weerstand van het menselijk lichaam verhoogt.
  • Zwart frambozenzaad. Dit zaad bevat fytonutriënten, dit zijn krachtige antioxidanten die vele lichaamsfuncties ondersteunen.
  • Chardonnay druivenpitten: deze pitten bevatten hoge niveaus van polyfenolen die zeer waardevol zijn bij het smoren van vrije radicalen en beschermen collageen.
  • D-Ribose: D-Ribose is een vijf koolstof suiker die zich met zuurstof vermengd om energie te geven aan elke cel. D-Ribose levert een synergetisch effect aan de pure zaden in Soul. ​

De voordelen van Soul:


  • Kan veroudering van cellen tegen gaan
  • Neutraliseert de schade van vrij radicalen
  • Helpt DNA schade te verminderen
  • Verlevendigt de huidskleur
  • Verhoogt het welzijn

Beste hier rain soul online


Wil jij rain soul gebruiken? Bestel het hier dan eenvoudig online.


Soul producten voor uw huid


Wij werken al geruime tijd met de krachtige zaden van Soul om huidverbeteringen integraal door te voeren. Wilt u meer weten over de krachtige toepassingen van deze zaden voor uw huid?
Boek dan een kennismakingsaanbod, wij laten u dan de ongekende mogelijkheden zien.


Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>