RC PreparatenRC Preparaten

De RC preparaten zijn uitsluitend voor Elim Instituut ontwikkeld. Deze preparaten zijn ontwikkeld vanuit de nieuwste inzichten vanuit de functionele geneeskunde. Ze zijn op natuurlijke basis ontwikkeld en er zijn geen kleur, geur of smaakstoffen aan toegevoegd.


Een exclusieve toevoeging aan mijn behandel arsenaal zijn 2 RC preparaten die erop gericht zijn om huidveroudering op organisch en cellulair niveau tegen te gaan. Weefsel verzuring leidt tot veroudering van je huid. Weefsel verzuring wordt veroorzaakt door afvalstoffen en zuurvormende producten die in je lichaam blijven hangen.


De RC Skin control zorgt er namelijk voor door zijn unieke samenstelling dat deels oude verwerkte eiwitten en andere metabolieten tijdig in je darmen gebonden worden en afgevoerd worden.

Wat zorgt nog meer voor huidveroudering?

Een ander probleem bij huidveroudering is dat een zuurstof te kort in je cellen zal leiden tot een zwakke opnamen van essentiële bouwstoffen o.a. bindingsfactoren zoals vetzuur moleculen. Hier maak ik gebruik van de RC Ascorbo plus die ervoor zorgt dat zuurstof veel beter in je rode bloedcellen terecht zal komen. Dit zal weefsel verzuring herstellen.

Wat tast onze darmflora aan?

Wanneer ons voedsel gaat verteren dan hebben wij belangrijke bacterie soorten in de darmen nodig die helpen met het spijsverteringproces. Deze bacterie soorten staan ook bekend als de goede darmflora. Door onze westerse manier van eten krijgt onze goede darmflora het vaak te verduren omdat genotsproducten die wij lekker vinden zoals zoetigheid en andere genotsvoedsel het leefmilieu van je goede darmflora zal verstoren waardoor ze af beginnen te sterven.

Wat maakt de RC preparaten bijzonder?

De RC preparaten zoals de RC SKIN control en de RC ascorbo plus zijn uitsluitend ontwikkeld voor de huidtherapeutische branche en exclusief ontwikkeld en verkrijgbaar bij Elim Instituut. Samen met mijn collega Rassie Erasmus zijn wij constant bezig om de formules te onderwerpen aan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van functionele geneeskunde.


Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>