RC Preparaten
RC Preparaten

De RC preparaten zijn uitsluitend voor Elim Instituut ontwikkeld. Deze preparaten zijn ontwikkeld vanuit de nieuwste inzichten vanuit de functionele geneeskunde. Ze zijn op natuurlijke basis ontwikkeld en er zijn geen kleur, geur of smaakstoffen aan toegevoegd.


Een exclusieve toevoeging aan mijn behandel arsenaal zijn 2 RC preparaten die erop gericht zijn om huidveroudering op organisch en cellulair niveau tegen te gaan. Weefsel verzuring leidt tot veroudering van je huid. Weefsel verzuring wordt veroorzaakt door afvalstoffen en zuurvormende producten die in je lichaam blijven hangen.


De RC Skin control zorgt er namelijk voor door zijn unieke samenstelling dat deels oude verwerkte eiwitten en andere metabolieten tijdig in je darmen gebonden worden en afgevoerd worden.Wat zorgt nog meer voor huidveroudering?

Een ander probleem bij huidveroudering is dat een zuurstof te kort in je cellen zal leiden tot een zwakke opnamen van essentiële bouwstoffen o.a. bindingsfactoren zoals vetzuur moleculen. Hier maak ik gebruik van de RC Ascorbo plus die ervoor zorgt dat zuurstof veel beter in je rode bloedcellen terecht zal komen. Dit zal weefsel verzuring herstellen.


 

Wat tast onze darmflora aan?

Wanneer ons voedsel gaat verteren dan hebben wij belangrijke bacterie soorten in de darmen nodig die helpen met het spijsverteringproces. Deze bacterie soorten staan ook bekend als de goede darmflora. Door onze westerse manier van eten krijgt onze goede darmflora het vaak te verduren omdat genotsproducten die wij lekker vinden zoals zoetigheid en andere genotsvoedsel het leefmilieu van je goede darmflora zal verstoren waardoor ze af beginnen te sterven.


Wat maakt de RC preparaten bijzonder?

De RC preparaten zoals de RC SKIN control en de RC ascorbo plus zijn uitsluitend ontwikkeld voor de huidtherapeutische branche en exclusief ontwikkeld en verkrijgbaar bij Elim Instituut. Samen met mijn collega Rassie Erasmus zijn wij constant bezig om de formules te onderwerpen aan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van functionele geneeskunde.

 Lees Onze Laatste
Huid Tips


2 gezonde dranken om je energie in de winter te stimuleren
Golden milk is heerlijk in de winter. Veel vrouwen zijn geneigd om iedere keer naar de cafeïne houdende dranken te[...]
10 manieren om beter te slapen en een frissere teint te krijgen
Slecht slapen? Als je iemand bent die regelmatig de schaapjes moet tellen om aan je broodnodige zes tot acht uur[...]
20 Manieren om op een natuurlijke manier rimpels te verbannen
Zelf rimpels verminderen. Met een aantal veranderingen in je levensstijl kun je rimpels op een natuurlijke manier verbannen of op[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Elim Instituut

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam

Tel: 078 - 69 11113

Email: info@eliminstituut.nl
© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap

Wil jij
      huidveroudering       stop zetten?