Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113
  • Beste huidspecialist van Nederland
  • De nieuwste behandelingsmethodes
  • Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Rimpels, wie wil ze eigenlijk wel?! Ik ken ze niet. Hoewel we er natuurlijk niet omheen kunnen, horen ze ook bij het almaar ouder worden. Wanneer je er ouder uitziet dan je werkelijk bent, kun je hier écht mee zitten. Zo zelfs dat je spiegels het liefst vermijdt, omdat je weet dat het jouw humeur beïnvloed. En dat is toch echt iets wat je absoluut niet wilt. Want zeg nou zelf, hoe zou het zijn als je jouw spiegelbeeld kunt omarmen en stralend door het leven gaat? Zodat je er weer uitziet zoals je je van binnen voelt? Dat de mensen om je heen je complimenteren met jouw voorkomen?

Hoe ontstaan rimpels eigenlijk?

Rimpelvorming ontstaat doordat de onderliggende huidlagen te weinig vocht, collageen en andere voedingstoffen bevatten. Bij sommige constitutie types valt rimpelvorming helaas moeilijk terug te draaien. Dit komt omdat de huid dan te dun is geworden door de aanwezigheid van bepaalde hormonen. Het kost dan veel meer tijd om je onderhuidse lagen weer aan te vullen. Start daarom op tijd met de juiste cosmeceuticals huidproducten en nutricosmetics (voeding voor de huid) om de tekorten weer aan te vullen.

Wat kan Elim Instituut voor je doen?

In mijn instituut starten we eerst met een grondige huidanalyse door het gebruik van de SKIN-scan. We bekijken hiermee hoe jouw huidconditie ervoor staat en wat er nodig is om jouw rimpels te verminderen en nieuwe te voorkomen. Het is ook mogelijk om de oorzaak te achterhalen met een RC wangslijmtest. Met deze RC wangslijmtest zien we precies wat de leeftijd is van jouw huidcel én bekijken we of er voldoende bouwstoffen (collageen en elastine) aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan weten we dat jouw huid sneller veroudert. Simpel gezegd; we brengen niet alleen de oorzaak in kaart, maar zien ook wat we kunnen doen om de veroudering te vertragen en te verminderen.

Wil jij direct resultaat?

Zijn uitgebreide behandelingen niets voor jou en wil je gewoon direct resultaat zien? Dan helpen wij je graag met een hyaluronzuur filler. Dit brengen wij snel en vrijwel pijnloos in, doormiddel van de Aesthetic injector. Deze hyaluronzuur filler zorgt ervoor dat rimpels direct worden opgevuld. Het vult letterlijk de ruimtes tussen de cellen op, waardoor fijne lijntjes en rimpels direct verminderen. Hyaluronzuur is een natuurlijke bouwsteen die het lichaam zelf aanmaakt. Het wordt voornamelijk gebruikt als stofwisselingsproduct en basiselement die elasticiteit van cellen herstelt.

Hyaluronzuur is als basiselement terug te vinden in ons kraakbeen. Met andere woorden, het laat zien dat hyaluronzuur een hele belangrijke bouwsteen voor je huidlagen is om er sterk, elastisch en glad uit te kunnen zien. Hyaluronzuur als filler zorgt ervoor dat je huid zijn onderhuidse soepelheid terugkrijgt. En, goed om te weten is dat hyaluronzuur, als natuurlijke bouwstof helemaal geen bijwerkingen vertoont.

Met 1 behandeling 8 tot 12 maanden resultaat!

Dankzij de unieke Aesthetic injector & hyaluronzuur filler is het mogelijk om rimpels op te vullen door middel van mesotherapie met een hyaluronzuur filler. Dit is gebaseerd op het toedienen van een hyaluronzuur filler met micro injecties op zo’n 1 tot 2 mm diepte in de huid. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos. De filler is 100% biologisch afbreekbaar.

Veilig en zowel CE- als FDA-gecertificeerd

* Geen lokale verdoving nodig!
* Direct, natuurlijk en duurzaam resultaat.
* Onmiddellijke hydratatie in de huid.
* Bevordering van de vorming van collageen (door activering van fibroblasten).
* Puurste hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en is 100 % biologisch afbreekbaar

Toepassingen van Aesthetic injector & Hyaluronzuur filler methode:

* Voorhoofdrimpels
* Glabellalijnen (fronsrimpels)
* Ingevallen wangen
* Nasolabiale rimpels (neuslippenlijn)
* Liplijnen (rokerslijntjes)
* Marionetlijnen (mondhoeken)

Wil jij ook afrekenen met die vervelende rimpels die je ouder doen lijken dan je bent? Maak dan vandaag nog een afspraak voor de SKIN-scan, zodat we een persoonlijk huidplan kunnen samenstellen om jou zo snel mogelijk van je rimpels af te helpen!

Jouw huid ons advies

Geef je huid een boost

Geef je huid een boost

Anti-aging

Celverjonging vs celveroudering

Verjonging van binnenuit

Huidveroudering voorkomen