Heb je rimpels of een verslapte huid?

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Heb je rimpels of een verslapte huid? Dan zou je het volgende moeten weten. Rimpels en huidverslapping weerspiegelen direct een darmprobleem. Dit kan een trage werking van je darmslijmvlies betekenen. Rimpelvorming is niet alleen een schoonheid en ijdelheid kwestie, maar ook een voorloper van een ziekteproces.

Zonder jezelf dit te realiseren, zijn je ingewanden bezig gifstoffen, waar menig insect niet tegen opgewassen is, op te slaan en door je hele lijf te distribueren. Wat dacht je van petroleum (benzine) achtige stoffen in de voedselindustrie aangemerkt als zijnde (deels) onschadelijke bindmaterialen.

In veel cosmeticaproducten (en andere huidverzorgende producten) worden vaak giftige stoffen toegevoegd. Als je deze giftige stoffen eet, zal je er ziek van worden. Dus kun je nagaan hoe slecht deze giftige stoffen zijn. Paraffine bijvoorbeeld, sluit je huid af waardoor je huid niet meer kan ademen. Hierdoor gaat je huid verstoppen en dus sneller verouderen.

Door laag over laag van deze producten op je huid te smeren, wordt de situatie als maar verergerd. Het spreekt dan ook voor zich na zoveel jaren een huidspecialist moeite heeft met de huid te ontdoen van alle opgestapelde afdichtingsproducten. Dit betekent dat je huidbehandeling eigenlijk pas van start kan gaan wanneer je huid volledig ontdaan is van alle bovengenoemde stoffen. Het kan dus 1 van de redenen zijn waarom bij sommige mensen het resultaat langer duurt dan bij andere.

Geen huidherstel = Geen huidverjonging

Doordat wij ons richten op echte celverjonging en ervoor gaan zorgen dat jouw cel leeftijd naar beneden gaat, krijg je veel beter resultaat van je behandelingen. Als er geen herstel van je huidweefsels kan plaatsvinden, zal huidverjonging ook niet plaats kunnen vinden. Huidherstel betekent huidgenezing. Geneest je huid niet dan zullen je rimpels niet minder worden en verdwijnen. Een verslapte huid is een zieke huid. Een zieke huid kan zijn functies zoals eerder in dit artikel niet naar behoren uitoefenen. Als je interne gezondheid begint te haperen kan het mede een oorzaak zijn van een verslapte en slechte functionerende huid. Het is dus van uiterste belang om je huid gezondheid en je algemene gezondheid met elkaar in verband te brengen.

Je cellen verjongen gaat van binnenuit met speciale natuurgeneeskundige preparaten om jouw collageen, bindweefsel en elastine weer te herstellen maar ook om te zorgen dat jouw cellen optimaal kunnen functioneren en zich kunnen verjongen. Als je ouder wordt, krijg je een tekort aan deze stoffen en gaan je cellen minder goed functioneren. Als je dan een behandeling ondergaat voor huidverjonging, maar je lichaam heeft de bouwstoffen niet dan kan je huid zich ook niet verjongen waardoor je rimpels, verslapte huid en hangende oogleden niet minder worden.

Wat gaan we doen?

Het wordt tijd om jezelf op de eerste plek te plaatsen! Wanneer je mij belt maken wij meteen een afspraak voor mijn Elim huidherstel formule. Hieronder een beknopte samenvatting van wat je kunt verwachten.

 1. Bij binnenkomst ga ik een huidmeting bij je afnemen. Met deze meting kan ik de kwaliteit en je staat van je huid opmeten. Ik maak foto’s van je o.a. je probleemgebieden.
 2. Daarna neem ik een RC wangslijmtest bij je af. Dit geeft inzicht in je huidige staat van je immuunsysteem, je totale orgaanwerking en hoe je voeding opgenomen wordt en of je tekorten aan vitamine’s en mineralen heb. Ook kom je achter je ware cel leeftijd.
 3. Vervolgens doe ik een intensief behandelingsonderzoek om te bepalen o.a. welke behandelingstechniek (en) ik wil combineren in jouw persoonlijke behandeling formule. Ik zal tijdens dit behandelingsonderzoek een functionaliteit en reactiviteit check doen betreffende verschillende cosmeceuticals die ik ook wil gebruiken voor jouw persoonlijke behandelingsformule.
 4. Daarna krijg jij jouw complete persoonlijk behandeling formule aangereikt inclusief mijn speciaal voor jou samengestelde cosmeceuticals
 5. Na maximaal 2 weken is je uitslag van de wanglijmtest bekend en krijg je een kosteloos gesprek voor interne huid & gezondheidsevaluatie met mijn collega Naturopaat Rassie Erasmus t.w.v. 195,- om je volledige uitslag van je RC wangslijmtest met je 1 op 1 door te spreken.

Wist je dat jouw cel leeftijd 20 tot 30 jaar ouder kan zijn als je echte leeftijd? Dit is dus zeer noodzakelijk om te weten als je wilt werken aan huidverjonging want echte huidverjonging begint in je cellen.

Wat kom je allemaal te leren over jezelf?

 • Hoe je darmhuishouding en immuunsysteem ervoor staan.
  ● Hoeveel vrije radicalen er in je lichaam zitten, waardoor je huid veel sneller veroudert.
  ● Welke behandeling toegespitst op jou persoonlijk het beste resultaat geeft.
  ● Hoe het staat met de opname van voedingsstoffen in je lichaam.
  ● Wat je cellulaire leeftijd is en wat er nodig is om die te verjongen.
  ● Hoeveel bindweefsel, collageen en elastine er nog in je huid zit en wat er nodig is om dat tekort weer aan te vullen zodat je huid weer glad, soepel en egaal wordt.
  ● Hoeveel cellulaire zuurstof bevatten jouw cellen.
  ● Staat van alle organen.
  ● Hoe je hormonen functioneren.
  ● Vitamine en mineralen opnamen capaciteit (welke tekorten je heb.)
  ● Voedingsallergieën.
  ● Hoeveel ontstekingen je lichaam heeft?
  ● Hoeveel giftige stoffen zoals kwik lood en verschillende soorten metalen zitten er in jouw lichaam opgeslagen.
  ● Ontdekt of jij lichte voedsel gevoeligheid heb die door jou nooit waarneembaar zou zijn.

Zoals ik al aangaf is het nu tijd voor jezelf. Bel en maak een afspraak. Je bent welkom!

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>